Area51, Death Valley og Mojave ørkenen.

Da gikk turen videre fra storbyen Las Vegas til sand og ørken igjen.

Area 51:
Vi dro nord for Las Vegas til Area 51. Her er det øde her. Lange sletter med absolutt ingenting. Veiene går milevis rett frem. Vi var innom den ene plassen som er her, heter The Alien Inn, og ligger i Rachel. Her selger de alt av UFO-suovernirer. Det er et Motell, og spiseplass også. Vi kjøpte et dåelig kart av Area 51, og tok en 10 minutters tur fra The Alien Inn, og til nermeste Area 51 inngang.
Hele stedet er gjerdet inn, og vi kom til en stengt bom. Der stod det klart at det er forbundt og dra videre. Det var ingen vakter ved denne bommen, men det var kameraovervåket. Ikke så mye og se på, men vi har vært ved Area 51…

Warm Springs:
Vi dro videre til Warm Springs, enda en av de mange spøkelsesbyene i USA. Her var det noen falleferdige bygninger, som ser ut til og vært et samlingsted for lenge siden. Vi oppdaget en liten bekk med glodvarmt vann. Masse hvit sand (lurer på om det var kalk). Trond og Lars fulgte bekken opp en ås. Der kom vannet opp fra et hull i bakken (hull i bakken, ohoo, mere hull:)). Så dette var en undervannskilde med varmt vann. Artig..

Death Valley:
Vi dro gjennom mesteparten av Death Valley. Her er det mye sand. og stein. Noen få Joshua trær, og mere stein. Det er også veldig varmt. Vi var på det laveste punktet i Death Valley, som ligger 90-100 meter under havoverflaten. Vi stoppet her, tok noen bilder. Igjen må det sies at det var varmt her. Enda det er mars var det rundt 30 grader.

Mojave
Så kom turen til Mojave ørkenen. Her er det enda mere sand, ikke så mye stein. Vi kjørte innom de største sandynene som er i denne ørkenen. De høyeste sandyner var ca 80 meter høye mener jeg og huske.
Er ikke så mye mere og skrive om disse to dagene i ørkenen. Rett og slett milevis med rette veier, sand, stein, sand, stein, rette sletter….
Veldig behagelig natur og kjøre gennom, når man har bil med Air Condition.

BILDER KOMMER…

Neste gang:
Los Angeles, and The End of Roadtrip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.