Austin, SXSW, Dag1

Da annkom vi til slutt Austin i Texas, et av holdepunktene på turen. Her skal vi få med oss SXSW festivalen (musikk biten) over 3 dager. Det var noe hassel med å finne frem til motellet men vi fant det nå til slutte Rodeway Inn University (badet var en all time low, vi tåler en del..men dette var nasty)

Tom hadde bekjent i Austin, Katrine fra norge og typen hennes Greg. Første dagen vi kom så ble vi tatt med på Rollerderby trening, det var kule greier på så mange måter.. Nå skal ikke jeg gå inn på regler å sånnt så mye for jeg ekke helt på track der. Men det var i bunn å grunn ca 20 spreke damer som går på rulleskøyter rundt en bane. Å så erre dytting og falling og diverse måter å få straffepoeng (spank alley,,, pillow fight) .. get the picture ? 🙂 .. Men det er også en voksende sport i statene, med egne leauges og greier så det er ikke bare show. Vi skal komme med et skikkelig rollerderby innlegg ettervert! Uansett! Katrine spiller på Rhinestone, å dem kunne sakene sine så det ut som! Vi synes nå iallefall det var veldig gøy å bli bedt med på en trening med dem!

RollerDerby på YouTube

Greg og en annen kompis av dem fra Norge, Asgeir, kom å hentet oss på treningen å fikk shippet oss ned til byen. Vi fikk kastet i oss noe mat på en resturant å møtte dem igjen på en av pubbene i en av sidegatene. Dem skulle videre på andre konserter (dem hadde slik festival bånd..det hadde ikke vi) så det ble en pils sammen før vi brukte resten av kvelden i 6′ street. Vi trasket rundt i gata å tok noen pils rundtomkring. Hele byen, å ikkeminst 6′ street er fulle av musikk å det går etter prinsippet “Jaha, du kan spille så høyt ja? . Hør hvor høyt jeg kan spille a’!”. Det går hovedsaklig i live musikk som enten er med i det offesielle SXSW programmet eller har organisert det selv. Vi var innom 2-3 forskjellige før vi havnet på 311 Bar som er en blues bar men kool musikk, ble et par pils til her før vi tok kveldenå fikk en taxi til motellet.

Lyden på alle dem her pubbene og konsertlokalene er, med unntak, utrolig dårlig. Det skingrer i ørene av allt for skarp eller/og høy lyd, og vi har fulgt motorhead i noen år nå.. så det er ikke sånn at vi ikke tåler høy musikk. Men det er sånn at man kommenterer det når man kommer inn en plass som har OK lyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.