Austin, SXSW, Dag2

Dagen etterpå var det på shopping, på et senter som ligger et stykke uttafor Austin. Nå hadde temperaturen tatt seg skikkelig opp og denne dagen er turens absolutt varmeste med 30 grader i skyggen, varm vind og ingen skyer. Her traff vi igjen Katrine, Greg og Asgeir. Tom tok en handle tur med dem å jeg og Lars gikk for å handle noen kilo med Levis produkter ! ..

Utpå kvleden så var det bbq hos Katrine og Greg, veldig hyggelig med mye god mat og øl(Thanks!!!)

Taxi til byen…. Vi splittet oss litt opp etterhvert, Greg å Asgeir skulle få med seg et band dem hadde sett ut. Katrine var med oss, og vi fikk jaktet ned en konsert med Big Bang på en liten scene i 2 etg på en pub i 6′ street.

Big Bang leverte en utrolig kul konsert, å det var morsomt å se dem på en slik liten scene. Greni er jo en rocker selv om musikken ikke er metall. Mot slutten av settet så var det rett bort til sterkeren, og i sann rock n roll still, så dro han bare hendene over samtlige volumknapper slik at det smalt ut en blanding av vreng å støy som fikk folk til å holde seg for øra.. Så var det rett inn i en gitarsolo samtidig som han hoppa av scenen å rett ut i publikum. Helt utrolig bra live show ..

Det ble en del pils uttover kvelden på forskjellige pubber. Foruten Big Bang showt så var vi også innom Headhunter å så et lokalt punk band som jeg ikke klarer å huske navnet på. Avsluttet kvelden på en irsk’ish pub sammen med Katrine og Greg å flere av dems venner å bekjente.

Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener jeg eller tom kom i prat med en fyr. Eller om det muligens var Greg som sa det..Men den fatale nyheten at Motorhead hadde spillt på Stubbs (nabo pubben til der vi satt nå) dagen før !! Dette hadde ikke vi klart å få med oss i det hele tatt… smerte!… Vi hadde uansett sikkert ikke kommet inn.. men dog. Vi har bare valgt å ikke snakke mere om det 😀

pirat taxi til motellet… sikkert ikke farlig..så hyggelig by vøtt ! (famous last words)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.