Jaja, 1 reisedag, ble 2 reisedøgn. Det stinker…




Vi har nå endelig kommet fram til New York. Og man kan trygt si det tok tid. Egentlig har vel alt gått mot oss til nå 🙂 Fatt mot detta skal gå bra allikevel.
Det som har skjedd: Det var noe uvær i Europa, som gjorde at flyet vårt fra Gardermoien til Munchen ble ca 1 og en halv time forsinket. Dette gjorde jo til at vi ikke rakk flyet til New York, med 5 minutter… Vi var der, og det var flyet, men de slapp oss ikke inn på flyet. Noen andre kom 5 minutter etter oss igjen, kom på flyet. Da mistet undertengnede besinnelsen. Et lite Øimo raserianfall så dagens lys 🙂
Uansett så ble det å stå i kø, kø, kø, kø og atter kø. Glemte jeg og si kø…? Vi havnet i en annen kø med 360 personer forran oss. Rask hoderegning betydde at dette var venting i mange timer.
Men litt hell i uhellet skal man ha. Møtte på noen kompiser, som hadde vært i Alpene og stått ski. Det var Mortensen-brødrene, Jarle og Espen. De var på tur hjem til Norge. De hadde også trekt kølapp med flere hundre forran seg (flyet de tok var også forsinket). Men de fikk tak i en annen lapp, og rykket noen hundre plasser forran i køen. Vi benyttet sjangsen til å bruke denne muligheten til litt sikkelig sniking. Vi greide det, og fikk booket om billett til dagen etterpå fra Munchen til New York, hotell i Munchen (var lang kø der og 🙂 ). Men nå er alt vel.
På grunn av alt dette, er versjon 2 av vår reiseplan under utredning, og presentert i neste blogg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.