Nashville og Graceland (Memphis)

OPPDATERT MED BILDER

Før jeg skriver noen ord om Nashville og Graceland så må jeg kjappt innpå en av de mer poengløse diskusjonene vi har hatt på turen. Det bli jo en del timer i bil, så det er like greit å debatere ting skikkelig slik at feks de siste 3 timene til Nashville går litt fortere.

Veiskilt for stigning, feks 5%,.. 5% av hva da ?
Når man klarer å diskutere dette, høylytt i over en time, hvor hvert eneste argument begynner med “..ja nå er jo ikke jeg noen mattematiker, men..” så vet en kansje med en gang at det muligens kommer til å bli godt med et par pils den kvelden. (nå har jeg gjort litt reasearch på dette i etterkant, å siden jeg skriver bloggen nå..så… TOM! .. LARS! .. jeg hadde rett!.. HAH!)

Vi annkom Nashville litt utpå kvelden og fikk ordnet oss med et utrolig bra hotell midt i byen, til en temmelig billig penge. Å med den store “Prosent vs. Grader” diskusjonen frisk i minne så stakk vi ut på byen for å ta et par pils.(hvor mange grader alkohol er det i denna pilsen a?)

Ved Printer District så havnet vi opp en en Guitar n Fiddle bar med live musikk. Det var et lokalt band som spillte utover kvelden, en skikkelig underholdende gjeng dyktige musikere. I stede for å takke for seg når dem begynte å gå tom for sanger, så begynte dem heller å innvitere andre musikere opp på scenen…Ført kom en gjeste trommis, så en gjeste gitarist..en gjeste bassist. Å så satt hele bandet til slutt i baren å drakk øl, mens det nye gjestebandet fortsatte å spille.

Vi ble i Nasville i to dager, å brukte den andre dagen på å gå rundt i byen å se. Var blant annet innom Hard Rock cafe å så på skoa til Roy Orbison og Grand Ole Oprey. Ble en del fotografering og trasking, før vi stakk tilbake til hotellet for å få vaska no klær å blogga litt å sånn 🙂

Den andre kvelden i Nashville kan man vel trygt si ble den fuktigste på turen (til nå vel å merke). Vi stakk ut å spiste på en lokal resturant/pub/konsertlokale, der var det country for alle penga og dem hadde no linedance opplæring utpå gulvet. (nei vi gjorde ikke det nei). Veldig hyggelig plass med hyggelige folk og godt mat. Så gikk turen på et par andre lokale plasser, blant annet BB Kings blues bar som var litt kool med live musikk å greier…..



Men så fant vi Coyote Ugly.
Coyote Ugly i Nashville er annsvarlig for at jeg aldri mer kommer til å ha det no kult på byen. For når man kommer inn på den kule baren nede i en kjeller, der de kun spiller guns n roses og AC/DC, setter seg ned å bestiller øl som nesten ikke koster penger, får tildelt askebeger fordi det er helt ok å røyke i baren og så, når man tror at det ikke kan bli bedre, så seiler det forbi 2 damer på knærne over bardisken for å servere en av kveldens første body shots… ja…er jo kult på Tut og Kjør i Oslo..for all del…men…ja.. nei…ord blir fattige. Det ble veldig sent……..



Dagen etterpå var det opp og rett i bilen, på vei mot Graceland i Memphis. Det var ikke lange turen, en 2-3 timer.

Graceland var utrolig mye kulere å være på en jeg ville ha trodd. Hele oplegget ved selve huset var veldig bra, man fikk gå rundt som man ville å se på alle romma. Blant annet the jungle room det det ble gjort en del innspillinger. Var også eget hus der det hang massivt med gullplater og en del av de kjente Elvis kostymene. Så var det da selvfølgelig også å gå ut å se på gravsteinen til Kongen!








Anlegget nedenfor selve Graceland var turist maskin, der hver eneste “sight” ble etterfulgt av sn gift shop slik at du kunne bruke penger. Men det var mye kult å se på de forskjellige utstillingene, dere får se på bildene. Vi var også innom flya til Elvis, der beltene i flyet samt vasken var belagt med 24 karat gull.

Nå er det i bilen igjen, mot New Orleans. Snakkas !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.