Austin, SXSW, Dag3

OPPDATERT MED BILDER

Våkna til litt utpå dagen etterpå 🙂 Og tok bussen til byen og trasket litt rundt.

Pause pils før vi tok fatt på broa over til andre siden av byen der Katrine plukket oss opp å kjørte oss til noen gitar sjapper der vi traff Greg og Asgeir. For de av reisefølget som liker å tro at det å eie en gitar betyr det samme som at man kan spille så var dette helt utrolig. Her hang det vintage gibson gitarer på veggene, sammen med et massivt utvalg av el og akustiske, selvfølgeli til mikroskopiske priser! Det var egentlig bare en fæl opplevelse, man ville bare kjøpe med seg 3-4 gitarer med en gang. 🙂 🙂 .. Jeg sitter her å angrer ennå..men det er sånn hassel å dra med seg i en bil som er småfull allerede.. Skulle bare kjøpt den hummingbirden.. ARGH!!!

Midt mellom alle gitarsjappene lå det en pub med live musikk også her. Bra band med en Dusk till Dawn/Slangstere feeling!


Så var det mat å øl i byen på The Boiling Pot, der serverer dem sjømat på new orleans måten… Kommer med en bolle med div digg å bare tømmer det uttover bodert. Kreps sier jo ikke mø, så Lars var skeptisk.. Samme var jeg også, kreps.. det er jo syndig å fæl mat. Men som Greg sa: “WHAT!! You are norwegians!!! And you dont eat seafood” .. så var det å stå å se ned i asfalten da 😀 .. Men testa litt kreps å sånnt da.. helt ok !

Mye av kvelden tilbringte vi på Headhunter klubben, som må være en av de aller kuleste pubbene i Austin. Her er det konserter hele tiden, også resten av året og ikke bare sxsw. Alle som spilte denne kvelden var bra, memn det var Rubber Monster som var den store vinneren. Sinnsykt!!!

Den andre store vinneren var Katrine! We’re not worthy ! 🙂

Ble masse pils på oss, diet coke på Greg som var sjåfør 😀 Bra musikk, bra folk,,bra kveld! Tok en liten runde på noen barer uttover natta, ble noen pils og noen kom plutselig med et brett jello shots (grøss!, aldri mer)





Enda senere på natta så var det egentlig bestemt i jello shot rus at det ville være kjempe ide å få tattovert den der store motorhead logoen en plass på kroppen. Hadde vi valgt bort kjettingen på logoen så hadde den vært spikret nå (var no greier med no skyggelegging som tok no tid..husker ikke).. Men..våkna bare opp med en utskrift av logoen da.. sikkert like greit 😀 ..å en massiv hodepine.. Kun jello shot’n sin feil !! forbannet være jello shot!

Morgenen var småfæl.. men heldigvis så kunne vi sette oss i en supervarm bil å humpe avgårde i småkøer i flere timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.