highway 1 , dag to !

Jess… jeg har jo ikke noe spess med bilder fra Cambria – for kameraet var jo utladet.. Tom: hadde ikke du noen på mobilen ?

Vi kjørte oppover kysten å innså vel kjappt at vi kom til å komme oss til san francisco ila kvelden. Selv med noen stopp – første da var Big Sur, som var skikkelig samlingsplass for sykkel folket.. grusomt 🙂

Legger ut litt div kyst bilder etter teksten her (blog editoren er fryktelig å jobbe med)…Videre!.. mot Monterey peninsula.. også kjent som pebble beach. Vi tok 17 Mile rd rundt hele halvøya og fikk sett på noen av de mest kjente golf banene i verden. Jeg har selv spilt flere meget bra runder på pebble beach på xbox’n :)Etterpå ble det et par timer stopp i Santa Cruz, feriemaskin nr1 så det ut som. Berg og dalbane rett ved strand kanten (lurer på om den er brukt på introen til en tv serie en gang).. pariser hjul.. badeland..casino ting.. Ble sittende i kø/tett trafikk ved Half Moon Bay i nesten en time sikkert delvis grunnet en ulykke en eller annen plass.men mest på grunn av 3-4 lyskryss som nesten ikke slapp gjennom trafikk fra hovedveien.. Etter det så gikk det straka vegen inn til san francisco !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.