Joshua Tree Nat. Park – Palm Springs

Ut av Buckey fulgte vi i-10 videre, og krysset over til california midt på dagen. Utrolig flott vær, varmt ,.,skyfri himmel.. etc. 🙂

Etter en del rett frem kjøring så valgte vi å kjøre gjennom joshua tree parken, der var det bare motorsykkel veier med masse svinger.. Brukte vel en 2-3 timer gjennom parken, og kom ut ved Twentynine Palms., var vel da man begynte å innse hvor høyt over havet man egentlig var.. For veien fra parken ned til byen var en temmelig bratt nedover bakke…Og 29 palms ligger visst på en ca 600 moh..

Fra Yucca Valley til Palm springs så går det seriøst nedover – skikkelig bratt og til tider svingete. Siste milene inn mot palm springs var også veldig morsom mc kjøring.. Helt til man kommer til palm springs da…for man ser jo at det er sinnsykt mange vindmøller rett i utkanten av byen.. å så tenker man jo ikke mer på det.. å så kommer “Pass deg for vinden” skiltene.. 🙂 .. så når det flatet ut og vinden kom – også litt sand…så var det sånn passe ukoselig å kjøre.. men det var bare et lite stykke fra motorveien til byen..så roet det seg..

Fikk satt fra meg sykkelen på eagle rider sine lokaler på flyplassen og jaktet end et motell rett utenfor byen.. Grei by,, ble en kaffe og noen pils….

bilder kommer !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.