San Antonio

first..thanks Katrine and Greg for lettings us stay at your house. Verny nice..great food and coffee.. and a lots of beer on the different bars in town. 😀 .. Greg: Hope to se ya in november for the motorhead tour 🙂 !

Vi fartet over til san antonio etter en stopp på en ølbrygge sjappe i austin, samt besøk på Harley Davidson rett utenfor byen… Cowboy Harley Austin.. må få ut et bilde av den butikken, angret fryktelig på at jeg ikke besøkte den på mandag å leide noe for en dag.. fikk sjåppet harley jakke da.. å no fryktelig harry hansker..cowboyharley.com

Fryktelig dyrt å leie sykkel her borte.. å så ta dem 2000$ i depositum,, sikkert greit om man har mastercard ellerno.. men det hakke jeg..

Etter 3-4 dager med pils i Austin så var det jo ingen grunn til å bremse.. Så det ble byen.. Begynte på Blue Star Brewery rett i utkanten av gamlebyen i san antonio. Samme prinsipp som mikrobryggeriet i oslo.. bare større.. Fikk testa samtlige dem hadde for dagen -å så ble det å traske inn til sentrum (river walk)..friskt på kveldene..27-28 grader med 50-60% luftfuktighet.. herregud.. Etter litt frem og tilbake så ble det selvfølgelig Coyote Ugly 🙂 .. Det var en repitisjon av besøket i fjor..så bare let det opp i forrige blogg.. mye kul musikk å greier å greier..

Dette var jo cico de mayo, helligdag i mexico, å San antonio er jo full av mexicanere..så vi trudde det skulle være skikkelig med liv i byen,,men det var relativt rolig. Feiringen var visst utsatt til helgen.

Våka opp fast bestemt på at nå blir det ikke mere pils!, og brukte vel egentlig hele dagen til å sutre over hvor mye fælt det er.. Noe som var kult da, var at vi gikk å spiste middag i Tower Americana,, 750 fot høyt,, samme prinsipp som det i trheim, spinner rundt på toppen der. Har aldri vært så forbanna redd i mitt liv.. så var jo ikke formen på topp i utgangspunktet heller.. Men kul utsikt da,,,å en sånn heis som gikk på utsiden så man fikk med seg hele turen opp gjennom glass.. herregud..aldri mer 🙂 ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.