San Antonio til Alpine

Vi var litt tidlig ute for å hente leiebilen vår fra san antonio – så da måtte vi jo sjekke om den mustangen utenfor var ledig.. 10 dollar dagen ekstra..det var nesten ikke noe diskusjon :D..kul bil..

Vi droppa I-10 mot el paso til fordel for Hihgway 90 som går litt nærmere mexico grensa, det er også litt mer å se på en interstaten som er lik hele tiden. Langs veien så sto det skiltet til Alamo Village – så vi tok en liten omvei inn til bracketville og derifra ut en mindre vei til denne plassen..

Viste seg å være film lokasjonen som John Wayne fikk bygd for “The alamo” filmen. Skulle visst være verdens største utendørs sett. I tilegg til tonnevis av klassiske western filmer på 50-60 tallet.. så var også spillt inn en del filmer på 80-90 tallet.. Bad Girls, Lonesome Dove serien og en del av Gunsmoke tv serien. Kul plass..


videre! .. mot Del Rio.. mulig vi stoppet innom der for kaffe ellerno.. husker ikke, mener vi kjørte gjennom..,Så!,, videre på hw90 langs med amistad reservoaret

hw90 er temmelig øde, lange strekninger uten bensinstasjoner – ville aldri kunne kjørt sykkel over her feks. Måtte jo selvfølgelig ned med taket på bilen også, er jo bare turister som gjør sånn for det er jo helt hysterisk varmt og man blir jo solbrent med en gang.. men man må jo gjøre det uansett.

Lang transport etappe som endte opp i Alpine på det billigste motellet til nå. Bare tull, begge måtte bytte rom.. Tom sitt rom var det folk på… mitt hadde det tydligvis vært folk på for det var helt bomda.. se på bildet under her.. det er en blodflekk? ikkesant? …men var billig da.. 40$ inc tax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.