vekk fra hollywood

Nå måtte vi rømme fra hollywood, ble skikkelig byen på fredag..house of blues samt et par andre utesteder. Lørdag morgen var hovedfokus å komme seg så fort som mulig ut av byen ! Før dem finner oss ! .. mye fælt 😀 …

Ble skikkelig nedtur med sykkel i LA, sjekket både med LAX og Glendale Harley, men det var helt umulig å få en dugende sykkel så lenge jeg kun skulle kjøre en vei. Så jeg ga blaffen i det, de hadde kun sånn svære greier som nesten ikke er sykkel.. så da blirre til neste år..får håpe jeg får med meg litt folk over da. !

Vi hadde noen utrolig bra dager i hollywood, med besøk på universal parken. Fikk sett Star Trek filmen på iMax – samt kjørt en slik studio tur der man så innspillings området til universal… Folk ble veldig begeistret når vi kom til en sånn vei som var for desperate housewives,,,hadde noen av oss noen gang sett en eneste episode av dette så hadde sikkert det vært høydepunktet også 😀 .. men kulere med fake tbane stasjoner som simulerer jordskjelv og western byer som blir floodet å sånn.

Universal parken var i det hele tatt veldig bra.. var innom no Shrek greier.. å så fikk vi møte Homer… skal diskutere litt med meg selv om jeg legger ut det bildet 🙂

Harley davidson i glendale var også en kul opplevelse,.,. masse sykkler.. til salgs..desverre ikke så mye til leie … neste år !! ..akk!

men uansett..,,bort fra hollywood før dem finner oss !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.