Leie Harley og Chicken shit bingo

Hei.
Da har vi vært i Austin noen dager, og hatt mye bra vær. På dagtid er det ca 25 grader og sol. Mens i dag (tirsdag) har det regnet. Til nå har Lars og Trond kjørt mange turer på sykkel, og jeg har for det meste hengt på med bil.
Vi landet fredag kveld klokken 9 på flyplassen i Austin. Så vi dro rett til Greg og Katrine sitt hus. De er veldig snille å låner oss overnattingsplass mens vi er i Austin. Vi er veeeeldig takknemlige for dette.
Lørdag dro da Lars og Trond for å låne seg Harley sykler, og jeg leide bil. Så ble det tur på vei 290 west. Vi var innom småbyene Johnson City og Fredricksburg. Fredricksburg hadde vel 9000 innbyggere, og er en by bygget av tyskere som kom til dette område i 1846. På kvelden dro vi ut i sentrum av Austin en tur, og tok en Mojito på en Cubansk restaurrant. God Mojito her… Så ble det noen pils på Headhunters bar, før vi dro for å sove.
I mellomtiden har Asgeir kommet. Han er venn av Katrine og Greg også. Og er også her for SXSW.

Søndagen dro Lars og Trond ut på ny tur som begynte på Ranch Road 2222 mot Lake Travis. Jeg kjørte Asgeir ned til sentrum, hvor han skulle tatovere seg. Så dro jeg etter for å møte Lars og Trond. Men de lå et stykke forran meg, så istedenfor dro jeg for å treffe Lende Bird. Det er ei dame vi traff her nede på SXSW for 2 år siden. Hun er en god blanding av Mexikansk, Amerikansk og litt Svensk og Norsk faktisk. Jeg og Lende dro på noe som heter Chicken Shit Bingo. Dette skjer hver Søndag på en liten Texaspub rett utenfor Austin. Heter Ginny’s little longhorn saloon. Ei høne som blir plassert i et bur med masse tall rutet inn. Så blir det solgt billetter for hver av tallene for 2 dollar. Den som har det tallet som høna driter på vinner potten. hehe. Og sjappa var stappa full av folk. Så dette er populært. Det var også, som alltids når noe skjer i Austin, et band på en liten sene. Artig opplevelse.

Overlater til Trond å skrive om deres opplevelser på turen rundt og forbi Lake Travis i neste inlegg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.