Mot Tallahassee !

Dagen dro bra ut i påvente av dette dekket, å motellet måtte vi ut fra – så det ble whiskey river saloon å et par runder billiard før en mekaniker dude kom å hentet oss.

Det var en lokal mc sjappe som hadde fiksa dette, Knuckle Draggers var det vel dem hette. Kul sjappe med noen fancy sykkler å greier, skal få lagt ut noen bilder ettervert.

Highway 100 ut av Starke å så byttet vi til highway 90 ut av lake city. Nå som vi er et bra stykke lengre nord i florida så er det lengre strekninger uten lyskryss å lav fartsgrense. Så nå går kilometerene kjappere unna.

Tallahassee var målet å vi kom oss relativt kjappt frem, vi skal nå følge highway98 langs kysten, så vi tok den noen kilometer sør ut av byen. Her havna vi i ett veldig religiøst område, det var flere kirker en burgersjapper å masse skilt til vekkelsesmøte greier..pent lite med motell, men vi fant et best western rett ved crawfordville.

Vi har jo fått med oss at det har blåst litt nord for oss, tornadoer å greier. Så vi regnet med at vi fort kunne bli stående fast en dag pgr av regn og vind, å slik som værmeldingene så ut så forstod vi fort at det ble late checkout dagen etterpå. Dette skikkelig dårlige været er jo ikke nede der vi er, det er bare noe etterslep vi opplever visstnok..

Uansett,,snart bike week i panama city! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.