Panama City

Neste dag stod turen til Panama City. Vi kjørte videre på Higway 98 West. Nå er vi langs kysten igjen, og det veksler mellom skogslandskap og åpent landskap. Når vi nermet oss Panama City så var det faktisk litt kurver og svinger på veien. Flere av syklene lyste opp for å si det sånn. Her skal det svinges… Men svingene var ikke av den bratteste sorten. Så var nok ikke vits å legge seg for mye i svingene, hehe.

I Panama City var det nå et biker-treff. Det er snakk om titalls tusen folk med alt mulig av sykler som er her. Vi stoppet på et spisested rett før Panama City og diskuterte litt fram og tilbake om vi skulle stikke borton, og dra videre, eller overnatte. Vi regnet egentlig nemlig med at alt var fullt. Men vi fant plass å overnatte.

Så da var det taxi ned til byen, stoppet innom en Coyote Ugly-bar. Dette er vel blitt en tradisjon på UA turene våre. Men her var det rett og slett FOR mye bråk. Begynner å bli gamle vøtt 🙂 Så vi dro videre til en plass vi ble anbefalt som heter Newbys. Så ut som en liten bar fra utsiden. Men da vi kom inn var det andre dimensjoner ja. De hadde masse forskjellig øl, samt at hele bakgården var fyllt med sykkler, kjøpeboder og live band på senen. Skikkelig bra plass.

Trond fikk svidd av penger på noe reptilgreier. Er jo blitt en tradisjon det også 🙂 Etter å hørt litt livemusikk, tatt noen pils, sett på kule sykkler, så ble det nattmat og på motellet.

Må avslutte med å si at noen av disse syklene folk lager, er ren kunst. Sykt mye kult å se på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.