Dag 1, Wolverhampton

Da var konsert nr 1 unngajort, 10 stk igjen. !

Første dagen ble temmelig hektisk, måtte opp 04:30 for å hente folk å komme seg på Gardermoen. Så var det fly til Frankfurt, der var det 20 minutters pause før vi satt på neste fly til Birmingham. Flyplasser suger ! .. Så var det tog til Wolverhampton, å inn på hotell. Vi var vel fremme i 12-13 tiden en gang, innsjekk begynte ikke før 14….så da ble det pils da 🙂

Bra hotell, gangavstand til tog og konsert plass. Var en del pubber i nærheten også, gikk vel i all hovedsak på real ale hele kvelden før konsert.

Stille før stormen:


Wolverhampton Civic Hall var helt perfekt konsert scene, midt i byen å bra med plass. I england får dem jo også til å servere øl på konserter uten at folk må stå 20 minutter i kø.
UK Subs åpnet ballet (det er dem som har “down on the farm” som er covret av guns), før Anti Nowhere Leauge gikk på (det er da dem som har So What som er covert av metallica). Drit bra begge to, men jeg trur ikke UK Subs hadde mer en ett original medlem igjen :).
Motorhead kom på scenen å gjode som dem pleier ! We are motorhead, we play rock n roll ! ace of spades, killed by death og så har dem begynt å spelle Orgasmatron igjen !! Kjempekonsert, å på torsdag så braker det løs igjen !
Barer:
Hogs Head, mat og øl. Hadde vunnet et par priser også. Mye real ale. Annbefales!
Giffards: Rock n roll bule ! gamel tut møter rock inn type plass. !
Oppdateringer å bilder kommer, må rekke tog og konserter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.