Dag 2, Newcastle

Den første dagen gikk jo slik den pleier å gå, ingen husker når vi var tilbake på hotellet, det hersker også litt tvil om dem spillte “Whorehouse Blues” eller ikke. Men vi er temmelig sikkre på at Overkill var siste sangen da 🙂

Dag 2 var tøff, ingen av oss var i form i det hele tatt å vi måtte ut på en lang togtur (ca 4 timer). Det var rett å slett litt fælt.

Men til Newcastle kom man seg da, sjekket inn på Waterside Hotell nede i sentrum hvorpå det ble satt av et par timer til alene tid å refleksjon. Mobilen til Tom hadde klart å dusje seg ihjel (den forrige ristet ihjel i USA), men det er håp i hengende snøre..han har lagt den til tørking – vi får se!

Newcastle City Hall:

På denne konserten var det faktisk sitteplasser å alkoholfritt (du kunne kjøpe å drikke øl i baren i kjelleren) – å dette passet jo oss helt utmerket i dag !


Vi fikk med oss alle 3 banda denne gangen også, Motorhead hjalp litt på formen når dem kom på. Vi var nok et sørgelig skue under UK Subs og ANWL.

Merk at bilder er tatt fra helt bak i salen 🙂


Her er vi faktisk helt sikre på at dem spillte Whorehouse Blues 🙂 .. Ellers så var settet temmelig likt dag1, overkill, ace of spades, killed by death, orgasmatron, the one to sing the blues..osv.. Lemmy slet med en lydmann som sikkert hadde festa like hardt som oss dagen før, det ble også byttet ut noen marshall kasser under konserten. Men det var bra trøkk uansett! …dont forget us ! we are fucking motorhead!.. we play rock n roll !! Å så rett på Overkill !

Newcastle er en utrolig flott by, fikk traska noen minutter rundt etter konserten å sett litt rundt hotellet. Det er litt sånn Gotham feeling over dette området rundt elven. Broer som krysser rett over hustakene å greier.

Fredag så er det hviledag å togtur til Glagow, vi setter av noen timer til å traske Newcastle først – så da må man vel klare å få ut noen bilder og tekst da. 🙂

Men ,.. herregud å sliten det går an å bli altså. Men nå har vi klart to dager, så nå blir det vel mere rutine ettervert !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.