Dag 3 , Newcastle – Glasgow

Vi hadde en del timer å slå ihjel i Newcastle før toget gikk til Glasgow. Så det ble en del bytrasking å øl smaking uttover dagen.
Har fått en slik kjekk app til iphonen som forteller deg om bra øl plasser i nærheten av der du er, “Camra’s good beer guide” – anbefales!. Den sendte oss først til Lady Greys, som var en hyggelig plass med mye bra øl.

Newcastle:


Vi hadde tima det bra til, traff toget til Glasgow klokken 15:30, det betyr da at vi fikk med oss fredags rushet. Smekk fullt tog hele veien, men vi fikk sitteplass å greier da så..

Har fått shoppet slike usb dongles fra vodafone, 20£ for 500mb. Hjelper på under togturer, å så slipper man å kjøre mobil regningene i taket på 3g trafikk fra telenor. Jeg fikk også ordnet meg et data-only sim kort til ipad’n, men det vil ikke fungere – garantert feil med kortet ! Iallefall ikke jeg som gjør noe galt ! …snakka med en hyperaktiv vodafone dude som kom med noen tips, de funka heller ikke.

Uansett, vi kom oss frem til Glasgow litt utpå ettermidaggen. Grand Central hotell, samme bygg som togstasjonen, 4 stjerner å det beste hotellet på turen til nå. Jaggu hadde dem masse pubber her også, så det ble en runde rundt i byen for å teste litt forskjellig.

Vi spurte litt forskjellig med folk om det var noen rocke pubber å oppdrive, å fikk beskjed at da var det Cathouse som var tingen. Nå var det kun 18-19 åringer som tipset oss om dette da, så vi så jo litt tegningen allerede da. Men med frisk mot så møtte vi opp, betalte 7£ i cover charge, å konstanterte at vi var de absolutt eldste i hele lokalet. Dørvaktene var sikkert 5 år ynge enn oss… Aldri følt meg så gammal i mitt liv ! Drakk øl på 3 minutt å rømte stedet. (det var forsåvidt kul plass da, musikken var bra å sånn, men det var bare drittunger der,,,å så oss da 🙂 )

Vi fant den riktige bula til slutt selvfølgelig, traff noen gale skotter å hørt på kul musikk ! Mer om det senere !

(mobilen til Tom har våknet til live igjen, den trengte bare en pust i bakken og litt strøm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.