Dag 4, Glasgow

Ref dag3, så er det da Solid Rock som er stedet å gå i Glasgow. Bare god musikk å fullt trøkk !. Treffer mye artige folk også, går kveld så ble vi sittende med en gjeng skotter å snakke musikk. Dem mente at Cathouse ville bli bedre i dag – siden den holder åpen senere en Solid Rock, å motorhead er ferdig rett før stengetid. Vi er unasett skeptiske..

Anyway!, dagnes konsert er da på O2 Academy. Vi var innom den lokale pubben rett ved siden av arenaen en time eller to før konsert. Nå har vi temmelig bra oversikt på hvordan konsertene skrider frem. UK Subs er på 19:30,, ANWL går av 21:00, Så kommer Motorhead på 21:30. Vi prioriterer ikke akkurat UK SUBS og ANWL lengre, men akkurat ANWL er ikke så dumt. Det virker også som at dem er flest original medlemmer… Bra punk!.

Gotell Glasgow, i samme bygg som tog stasjon.:

Glasgow:

Pubben rett ved siden av O2 arenaen i Glasgow:

Måtte godt ned i kjelleren i dag for å komme seg i form til konsert, det tar på dette her ! 🙂

Konserten var like bra som alltid, utrolig bra stemning under hele konserten – masse folk å mye lyd. Motorhead leverte en skikkelig overaskelse med å avslutte med Overkill 🙂 ha ha!
Straka veien til solid rock etterpå, å når den stengte så var det å teste Cathouse igjen.. nja!. Vi var iallefall ikke de eldste lengre, men.. Ikke helt plassen dette altså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.