Manchester, Mission Completed !

Yes, da var tiden inne, 2 timer togtur til Manchester å siste Motorhead konsert i Novemeber (vi har jo selvfølgelig biletter til Desember konserten i Oslo, hallo!)

Tog, taxi, innsjekk på Britannia Hotel ! Ut å jakte mat, par pils etterpå. Vi har rutinen inne nå.
Så denne her i heisen på hotellet, dem hadde flyttet bingo til klokken 21:00, pokkers greier asså. Den gratise baren gjaldt vist ikke oss, selv om vi også har hatt en lang reise.
Ble en kjapp traskerunde i Manchester før vi stakk tilbake til hotellet, i dag så var det også meldt over facebook at en gammel kollega av meg skulle på konserten i kveld, Håkon møtte opp i hotellbare for en pils før turen gikk til Apollo arenaen.
Den siste UK konserten må ha vært solid utsolgt, for det var pakket med folk inne. Dette må også ha vært en av de absolutt varmeste konsertene jeg har vært på noensinne. Herregud for en temperatur, men nå kjenner man det jo også litt på kroppen etter en såpass lang tur da. Når det er sagt så var det også en veldig kul arena da, litt samme oplegget som Hammersmith der man står i en slak oppoverbakke – helt ideelt!
Håkon!, Kjempemessig at du fikk revet deg løs fra fotballen i Stoke for litt musikk!
Samme set liste som altid !, vokalisten til UK Subs var innom en tur å sang litt på killed by death. Phil kjørte maske under solo som vanelig. Introduksjonen gikk som den pleier av bandet, Phil leverte følgende linje i går “And on stage left, the multi award winning bloke from stoke! -Lemmy Kilmister!” 🙂
Setlisten har da i all hovedsak vært dette: (det var et par show som også hadde Rock Out)
Bomber, Damage case, I know how to die, stay clean, metropolis, over the top, one night stand, the chase is better than the catch, get back in line, the one to sing the blues, orgasmatron, going to brazil, killed by death, iron fist, whorehouse blues, ace of spades, overkill
For meg så må jeg si at Going to brazil er en favoritt sammen med Orgasmatron. Men det er jo ikke en eneste sang som ikke er kul da, men noen har man jo hørt mere en andre. Trommesoloen til Mikkey er også noe å få med seg, det er nok sant somLemmy sier – the best drummer in the world!
Så, mission completed, snaue 3 uker over hele UK med bare rock n roll ! .. Gjør vi dette igjen ? Nei, ikke meget sansynlig ! .. Vært det foruten ? Ikke faen! 🙂 .. Dyrt ? Nei, ikke om du sammenlikner med de rette tinga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.