Norwich

Dag 1.
Vi ankom Norwich etter en ganske lang togtur. For å komme seg fra Bristol til Norwich var den beste veien via London. Så ble noen togbytter og greier, men kom fra litt utpå ettermiddagen. Så bar ferden til Stracey Hotell.
Vi dro på pub for å spise. Vi valgte da puben Ribs og Beef. Denne hadde masse Real Ale på tapp, samt bra kjøkken. Vi var der rundt 17. Og da hadde de alt stengt kjøkkenet ? Rare åpningstider på endel kjøkken. Vi gikk videre til Take 5. Husker jeg ikke feil, ble det mat der.
Senere dro vi litt ned i gata etter å spurt etter en rockepub. Og de anbefalte oss The Blueberry. Hmmm… Blueberry,,, Rockepub. kanskje ikke. Dette var en Jazzklubb. Men Jazzbandet som spilte underholte bra. Det var litt sånn BluesJazz. Så det var faktisk gøy å høre på.
Det ble ganske tidlig kveld. Må jo lade opp til konsert vøtt…

Dag 2.

Dro ut for å besøke litt pubber igjen. Litt googling og CAMRA applikasjonen dro oss til en av verdens eldste puber. Adam and Eve. Bygget pubben er i er fra 1249, og pubben ble startet for arbeiderne som jobbet med katedralen like ved. Må være en av de største det også. Gedigen bygning. Koselig pub.

Så vandret vi videre ned mot sentrum, tok noen øl på Walnut Tree Shades. Også en fin liten pub. Her skulle det vise seg å være konsert på kvelden. Men vi skal jo på Motörhead, så den får vi ikke med oss (det var planen hvertfall 🙂 )
Jeg hadde veldig lyst å dra til pubben The Fat Cat. Denne lå litt utenfor, så vi bestemte oss for taxi dit. Dette er et MUST og besøke. Masse øl fra hele verden. Masse Real Ale også. Vi begynte å bli sultne, så vi prøvde å få mat her. Men NEI. Mastserveringen var stengt (hvis de hadde noen?) Det enste de hadde var noen rundstykker. Så det begynte å buldre litt fra en sulten Mandalitt 🙂 Etter etpar rundtykker og noen øl var sulten glemt. Og vi så frem til konsert. MEN da kom meldingen. Motörhead is cancelled. Ikke igjen… Dette ble en nedtur. Hva gjør vi da…

Etter litt surmuling fra oss og andre som hadde gledet seg til konsert, fant vi ut at det ikke er noe å gjøre med. Så vi tok noen flere øl på The Fat Cat, og dro videre tilbake til Walnut Tree Shades. De hadde restaurant, så det ble mat. Så ble det en skikkelig bra Rockabilly konsert. Husker ikke navnet på bandet, men det var 3 lokale karer. En på ståbass, en på gretch gitar, en på vokal. Skikkelig tøff rockabilly. Etter endel øl og masse mat kom trøttheten sigende på, så da ble det hotell like før konserten var slutt. En bra kveld, selv om det ikke ble Motörhead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.