Nottingham

Turen fra Southampton til Nottigham var en av de lengre togturene vi skulle ha, dette sammen med den litt shaky formen etter et par whisky med skottene dagen før, resulterte i enstemmig avgjørelse om FirstClass vogn på toget.

Oh lykke ! Borte fra bermen på coach 🙂 ..stille og rolig, store stoler med eget stort bord..strøm. I det hele tatt. Verden smilte ! Dette skulle gå bra allikevell, nå skulle jeg endelig få konsentrert meg skikkelig om å knuse vikingene som plaget med på øya i øst ( Spiller Settlers på Ipad’n, har slitt med vikingene i flere dager) … Så kom konduktøren, BritRail pass ja, jo, etter litt regning på priser ref våre BritRail pass så kom han frem til at herligheten kom på 92£ – Hver!

Det var 15 flotte minutter uansett…coach til Nottigham ! 🙂 Pokker!

Vel fremme i Nottingham så var det bort til taxi køa, vi hadde sjekket på forhånd å det var et stykke å gå mente vi. Vi drar jo rundt på koffert og bagger, så det var ikke så mye å tenke på egentlig. Men neida, taxiduden mente fast bestemt at dette var helt grei gå avstand..first left guys, down the road, keep right, go left again…mja. Ser jeg han fyren igjen så skal han lære seg noen ord på norsk gitt!

Nottigham er kjent for borgen, sheriffen og Robin Hood. De har også det som skal være Englands eldste pub, Ye Olde Trip To Jerusalem. Har var korsfarerene innom for noen øl før dem skulle ut i strid. Samme som oss da, foruten at vi ikke er på hellig krig da. 🙂

Robin Hood statue utenfor borgen, rundt statuene så er det mindre statuer av de figurene vi kjenner igjen fra historien.

Nottingham Castle:

Motorhead kjørte på 21:30, BOMBER!. Storveis, det er ennå like kult som dag 1 ! 🙂 Set listen var ikke endret, Phil kom på for gitarsoloen sin med hvit maske – noe han begynte med litt ute i touren. Bra stemning blat publikum var det også – jeg trur vi var høyere en publikummet i Southampton. Lemmy mente det var briliant iallefall 😀
Introduksjon av bandet som vanelig, Playing excelent guitar for motorhead for 27 year – Phil Campbell ! .. The best drummer in the world, Mikkey Dee !! .. And on stage left, the sheriff of nottingham himself.. Lemmy Kilmister !!
Dont forget us Nottingham, we are fuckin’ Motorhead, and we play rock n roll ! Så rett på Overkill !
Nå er det å komme seg på toget til Manchester, der Motorhead avslutter UK touren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.