Plymouth

Da er vi igang med innspurten på Motorhead Tour 2011, i dag gikk turen fra London til Plymouth. Vi gikk helt fra konseptene å valgte å ta tog denne gangen !

Plymouth ligger ved kysten, å de siste milene med tog inn mot byen er faktisk verdt turen. Været var dugende også, så man fikk sett litt på vei nedover. Vel fremme på togstasjonen så ble det taxi straka vegen til Quality Hotell.

Utsikten fra hotellet:

Her har vi ikke mange timene før vi må avgårde igjen, men vi rakk en kjapp tur innom havne området for et par pils og litt mat. Old Thistle Tavern er plassen på bildet, småsliten plass men digg ale. Vi var også innom Dolphin Inn en tur på vei tilbake til hotellet. Begge annbefalt av denne mye omtalte CAMRA app’n som vi bruker daglig.

Hotellet var strategisk booket i gåavstand til arenaen, rett ned i bakken.

Vi tipper at bandet tok seg en fest i London etter konserten, Mikkey bestemte seg for å avslutte en sang (killed by death mener jeg det var) før resten av bandet. Phil fyrte igang whorehouse blues før resten av folka var klare. osv. Lemmy dro et ordspill på Plymouth og noe rock greier som jeg rett å slett ikke fikk med meg, å når Phil introduserte Lemmy som “the biggest mouth in ply-mouth” var det mye glising å latter å se på scenen. “not one of your best Phil” kom det tørt fra 65 åringen. 😀

Dette må vel også ha vært den konserten det var minst folk, tviler på at det var utsolgt iallefall. Jeg kunne gå nesten helt frem til scenen uten for mye hassel, selv om det var den sedvanelige gjengen med galninger front-center der… Tomt var det nå uansett ikke, bra med liv, flott arena.

Noen timer på øyet nå, å så er det til Southampton i morgen for enda en ny konsert !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.