Southampton

Jaggu gikk vi ikke hen å kjørte tog et par timer denne dagen også, nå var det altså Southampton som var neste stoppested. 20 timer skulle vi da tilbringe i denne byen før det var ut på tur igjen.

På togstasjonen traff vi nordmenn gitt ! Vidar og Aina, dem hadde reist inn til London konserten, å hadde etter den vært på samme løp som oss.

Vidar og Aina på bilde her, de to bakerst.

Han fyren som sitter forran til venstre her hadde vi visst truffet før (husker ikke byen), tipper det kansje var Wolverhampton kansje. Han var iallefall ikke i tvil om at vi hadde stått i kebab kø sammen, å når jeg fikk refferatet på hva som ble sagt så er det nok ingen tvil.. det var garantert meg 🙂

Konserten, det var jo ikke mange overaskelser da. Det er jo da som nevnt den eksakt samme set listen som kjøres hver gang. Det eneste som har endret seg er vel at de kjørte “Rock out” på et par av de første konsertene, den har ikke vært med på de siste her.

Her har vi noen lokale helter som vi kom i prat med på arenaen. Sam, Dan og Si ! (nice meeting you guys! rock on!)

Lemmy og gutta fikk en ølflaske seilende inn på scenen under første låta “Bomber”. Da ble det brått slutt på bass spilling og en grei beskjed om at dersom det var noen som var klare til å komme opp på scenen å prøve seg så var dem hjertelig velkommne… det ble ikke mere flaskekasting iallefall 😀 .. kødder ikke med Lemmy vøtt.

Vi mista Vidar og Aina etter konserten, dem skulle inn på no afterparty grier som visstnok ikke ble helt rock n roll 🙂 .. Gikk noen sms frem og tilbake, men når noen som ikke kjenner byen skal forklare noen andre som ikke kjenner byen, veien til en pub..så.. ja. neste gang!

Firehouse endte vi opp på da, rock n roll på anlegget. Tom tok ansvar å fikset musikk på jukeboxen, jeg fikk bank av de lokale folka i flipper.. i det hele tatt, flott plass!

Vi ble sittende til stengetid sammen med to studenter som bodde i byen, Ashleigh og Mark (trur det var Mark). Vi ble kastet ut i 3 tiden… Nice talking to you Ash and Mark, hope to see you in Oslo soon 😀

Nottingham next!, skarve to konserter igjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.