Dag 1

Da er man endelig kommet sånn noenlunde på track, blitt noen timer søvn og en solid frokost på IHOP som ligger vegg i vegg med motellet.

Blitt en del bilkjøring i dag gitt, alle mindre feil som blir utført av fører blir rolig og sivilisert debatert av allesammen, hvorpå vi på en fredelig måte kommer frem til en konklusjon alle er enig i………nei, ikke helt sånn :). Det går på et slags prikke system, Lars feks sanket inn masse prikker første dagen da han i stede for å ta av håndbrekket valgte å åpne panseret. Her tidligere så var Tom litt sen på å treffe avkjørslen til i35, det er en prikk minst…sikkert to. Jeg har ingen prikker, mye på grunn av at det er jeg som skriver dette her 😀

Dagen var uansett veldig bra, vi ble bedt opp til Katrine og Greg på grillmat og øl. Alltid like hyggelig å komme til dem, gjestrfrie som få og denne gangen ble det også servert hjemmebrygget øl. (english style!) 🙂 ..
Katrine karbonerer ølen med sodastream. Fungerte overraskende bra.

De har også tatt til seg en hund, hyperaktiv fyr som heter Scott.
Sol-Marie og Scott leker…

Etter mat og øl så ble vi med Gregg ned på Saxon bar som ligger et lite stykke utenfor downtown austin. Vi var vel her for en del år siden første gang vi var på sxsw. Plassen kan annbefales på det varmeste, live musikken var utrolig bra med et lokalt band på først. Så var det et par jenter med kassegitar og vaskebrett som kjørte litt country musikk. .. Dem har en IPA øl der som heter “ranger”, skikkelig saker..

Samtlige kolapset vel det øyeblikket vi kom oss tilbake til hotellet, noe jet lag sitter i. Å så kan det vel også ha noe med at det ble en annseelig mengde øl..

Ord for dagen, sitert fra baksetesjåfør med snakkende telefon:
“nei, jeg sier ikke hvor vi skal kjøre…jeg sier bare hva gps’n sier” … Haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.