Neste stopp Austin

Schipol til Houston er en drøy 10 timers flytur, så når vi endelig landet så var det sinnsykt godt å kunne strekke litt på bena – men vi skulle fort nok bli lei av det også. Vi ble stående to og en halv time i kø på passkontrollen, en tålmodighets prøve av de sjeldne,. Men man kom seg da ut til slutt å kom seg på en shuttle bus til car rental plassen..

Lars tok rattet, 2-3 timer til Austin så det betydde jo da at jeg og Tom kunne kjøpe en six pack…men nei, ekke lov det vøtt. Kan ikke ha åpne flasker i bilen 🙁 … Å man må jo følge loven.. Ble en burger stopp langs veien, et par pils og så var det egentlig natta for meg, satt å småduppet i baksetet, stille og rolig,. Men nå er det jo engang slik at man gjerne vil komme seg kjapt frem etter lang reise, jeg våkna opp av blålys og et stille “jammen faen da!” fra førersetet :D,,haha. For de som har lest blogg før, så har nå Lars 2 advarsler fra staten Texas !

Uansett så kom vi oss greit frem, sjekket inn på et best value motell noen kilometer utenfor Austin sentrum. Endelig fremme ! Digg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.