Dag 3 og 4. Bye bye Austin !

Jess, da har det vært noen begivenhets rike dager i Austin. Dagen etter konserten på Skinnys så møttes vi for felles frokost på Austin Bacon, som i all hovedsak serverer bacon. Helt super dagen derpå mat!

Så har det også blitt en tur ned til cowboy harley, kjørt bil da – sanket prikker – hehe. Dem hadde ingen sykkler til oss, så vi innser vel nå at vi burde ha planlag litt i forveien. Men vi fikk ordna med hansker og kjøresko å greier da,. Noen telefoner senere så fant vi også ut at vi kunne på leid sykler på central harley i round rock. Så det ordner seg 🙂

Fredagen ble det også tid til en kjøretur rundt lake travis med bil, her er vel noen av de flotteste mc veiene i nærområdet til austin. Hill country, svinger å bakker å greier. Ble er rolig dag, belt til natten kom – en gjeng som hadde flyttet inn i etasjen under, holdt et helvettes leven med musikk å bjeffing (!).

Lørdagen, sykkel henting, vi rakk en kjapp tur såvidt innom lake travis området på vei til Jester Brewery midt ute i ingenting, skal få lagt ut noen bilder derifra, kul plass. Men ikke så mye øl smaking på oss da siden vi kjørte sykkler. På kvelden var det rollerderby (rhinestone mot putas del fuego), sedvanelig bra med liv der. Live musikk og masse hoing og skriking, rhinestone tapte 🙁 pokker!

Uansett, kjappt skrevet dette. Nå er sykklene hentet og vi tar ut mot Corpus Christi søndag morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.