Dag 11

Lubbock!

Startet dagen med kjøretur til kirkegården hvor Buddy Holly ligger. Vi snakket jo om å ta denne turen for noen år siden når vi kjærte usa på tvers, men da ville det blitt en for stor omvei. Men nå er vi her da, her fikk vi lagt ut et bilde for noen dager side – å som man kan se så er det ikke snakk om samme ekstravagansen til Elvis, en enkel stein i bakken ved siden av det vi tipper er hans foreldre. Er vel galt å si at det var “artig å ha vært der”, men det er nå en gang en “ting” da. Så…. Done that.

Videre ut fra Lubbock såla vi oss på highway380 mot New Mexico. Her var det tomt og flatt…helt flatt. Det går snor rett i kilometer på kilometer, slike strekk på motorsykkel er grusomt kjedelig i lengden å vi var temmelig happy for ac og tak på den turen. Vi merket også dette en del når vi kjørte sykkel, det kan bli litt mye rett-frem, det er selvfølgelig mye flott landskap å sånn,,men, man går litt i metning til slutt.

Rett over grensen til new mexico så var det ikke større endringer en at fartsgrensen droppet til 55mph, dette må vi til slutt bare velge å se bort fra dersom vi skulle komme frem. Jeg trur ikke det ble delt ut prikker på denne turen, for det var vanskelig å gjøre noe feil.. Nå er jeg på dag 12 og ennå har jeg ikke fått en prikk, i motsetning til Lars og Tom som sanker inn flere pr dag dem kjører. Det er jo litt børen man må bære når man er såpass dyktig sjåfør…jaja…Mulig jeg skal ta en gal avkjørsel en gang for å bli med i klubben. (ennå meg som skriver her ja 🙂 ) hehe..

Uansett UFO hovedstaden i USA, Roswell NM. Her gikk det i all hovedsak i UFO, grønne menn og flygende talerkner overalt. Tskjorte og kjøleskapsmagnet – check! .. Alien Ale – check!, Alien red wine, check! 🙂

Vi hadde fikset oss motell rett over gaten til en av de få barene det var litt liv på i byen, så ….ja. Det gikk som det måtte gå det, ble en matbit og noen pils. Vi fikk kapret jukeboksen som seg hør å bør, å ble sittende å prate med noen av de lokale. Vi fant forresten Volbeat på jukeboksen her, vi har også hørt den på radio av og til, ser ut som danskene er på vei til å bryte gjennom i statene.

Det ble sent, det ble stengt og løpeturen over 6 felts veien gikk bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.