Dag 5 og 6

Da forlater vi Austin Søndag morgenen. Kursen går mot Corpus Christi. En by vi faktisk har vært i før. Var på bilturen i 2008. Da besøkte vi båten USS Lexington. Nå skal vi bare nyte livet der ved strandpromenaden.
Turen begynte på I35 til San Marcos, før vi tok av på Highway 123. Der ble førstre stopp Geronimo. Liten Texasby, ikke så mye å skrive om. Men vi har bilder av skiltet. Noen som hsuker Geronimo, Geronimo…, Meeeee.

Vidre til Gillett, Karnes, før vi la oss inn på Radisson Hotel ved stranden i Corpus Christi. Ble en stille kveld. Vi satt i Loungen på hotellet, tok noen Samuel Adams øl. Så ble det mat og leggetid.

Utsikt fra rommet mitt, mot strand og USS Lexington

Neste dag dro vi videre til Padre Island på nordsiden. Vi dro så langt veien gikk. Dette er da en vei ut i intet på en sandyne, med hav på begge sider. Mye strand, fulgeliv, og visstnok en plass for en type stor skillepadde. Vi overhørt også en historie om at de hadde funnet en død, strandet, slik stor skillepadde i Norge. Er jo bare et hav i mellom…

Målet er andre siden av denne avlange strandøya, som heter South Padre Island. Der er det en del turisme og liv. Men man må dra inn på fatslandet igjen, ta vei 77 ned mot Brownsville, for å komme til andre siden. Så vi satte kursen mot 77, og kjørte ganske hardt nedover. Litt utpå kvelden var vi på Flamingo Motell på South PadreIsland.

Huset ved siden av Motellet var en bryggepub. Så her ble det smakstester av alle 5 sorter husets brygg, samt en meget bra Pizza. Jeg og Trond dro videre på en strandbar, for mere øl, og kanskje en drink. Mens den gamle dro på motellet for å sove 🙂 Lite liv på strandbaren. Men ei Polsk dame serverte oss drinker med Rom i. Og det ble Red Stripe øl. Så hjem å sove. Trenger faktisk en god natt søvn, før man setter seg på en sykkel for å kjøre en hel dag.

Bilder fra bryggeriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.