Dag 7

Vi har lært oss dette med doggy bags nå, så frokosten ble pizza rester fra dagen før som man skyllte ned med motell brygget kaffe. Storveis :). Det var forsåvidt også bra at vi tok til vettet og kom oss hjem i en fornuftig tid dagen før, for det ekke no stas å sitte ..ja skal vi kalle det “sliten”, på motorsykkel.

Før vi tok veien inn til fastLandet så kjørte vi nordover langs øya helt til veien stoppa, her også lå sandynene langs begge sider av veien. Det var en utrolig flott kjøretur som vi har fått tatt litt film av også, vi får se om noen får tatt seg jobben med å klippe det til å få lagt det ut.

Så var det inn mot fastlandet igjen, her var det store planer om å hive seg på highway 48, men det fikk “vi” ikke helt til, så det ble vel en “prikk” på en stakkar det vel. I stede så ble det til at vi holdt highway100 inn mot Harling der vi traff 84. De siste dagene så har det blitt en del rett-frem kjøring. Veien ned til south padre feks var kun et langt stykke med rett frem vei, så når vi da traff 84 var det en positiv overaskelse. Denne veien følger Mexico grensen oppover og har noe mer svinger og litt mer landeveis følelse.

Zapata ble overnattings stedet denne kvelden, ikke akkurat verdens navle. Men dem hadde nå ledige rom og en resturant,det ble no taco greier som var sånn helt passe 🙂 .. Om dere sjekker “steak house zapata” på google, så kan jeg si at alle kommentarene der stemmer !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.