Dag 8 og 9

Våknet opp i Zapata, ikke stort mer å ta seg til en å komme seg ut på veien. Vi ruller som vanelig klokken 10:00, selv om det har vært ytringer om klokken 09:00, dette er da blitt møtt med forslag om 11:00… Så, 10 it is :). På veien gikk det i samme som i dagen før, sommerfugler! Klasket i panne å nese, kræsjet i kne å spredde guffe over ansikt. Heldgvis ga dette seg litt utpå dagen nå vi kom oss lengre inn i landet.

Målet for dagen var San Antonio, her har vi vært et par ganger før å vi visste hva vi gikk til. Turen opp gikk bra, blir stopp for å drikke vann og få på no solkrem – her kjøres det mye i tskjorte så man blir fort brent. Vi fulgte highway16 hele veien inn, å fant oss et hotell i gåavstand til byen.

San Antonio er en flott by, de har denne her river walk tingen sin som er full av resturanter og barer. Vi gikk for hard rock cafe som ligger midt i river walk. Det var vel også her det ble tatt noen avgjørende veivalg for resten av kvelden, ble en liten øl og så 2-3 mojitos hver…bluss!. Nede langs elven ligger det også en slik irsk plass, så etter middag så måtte vi innom der for en whiskey…å da var det vel egentlig gjort :). Det ble som seg hør å bør også en tur innom coyote ugly, å her kom vi i prat med masse hyggelige folk. Vi forsvarte norges ære i håndbak, iallefall for en liten stund… Her trur jeg vi sitter på usedvanelig mye bra billed materiale, så fort dette er gått gjennom sensuren så blir det lagt ut… Det ble sent å det ble stengt, vi kom oss tilbake til hotellet…tydligvis. Kul kveld! .. (det var vistnok politifolk vi hadde festa med, dem hadde konferanse ellerno.)

Dagen derpå var ikke helt topp, her valgte vi faktisk å rulle klokken 12!. Interstaten ut av san antonio var full av biler å lyder,,det var en del fælt da. Men så fort vi kom oss ut av byen så hadde vi en av de flotteste kjøredagene på turen med tanke på veiene. Vi tok innover mot Startzville og fulgte rundt innsjøen før vi fortsatte mot Wimberly. Så til Dripping Springs og Bee Cave før vi la oss på highway71 inn mot Marble falls. Dette var en utrolig fin rute for motorsykkelkjøring og annbefales på det varmeste!…sikkert enda mer stas om man ikke har vært ute til 02 natten før 🙂

Pizza hut fikset middag, å så var det soving til den store gullmedaljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.