Påskeøya

I dag dro vi fra Santiago tidlig, tidlig. Nesten litt for tidlig for Jens men med god vekkehjelp fra Trond gikk det akkurat. Vi kom oss i en taxi ut til flyplassen. Gremtes fælt over Chilensk "gå sakte" aksjon i alle køer og ikke minst i matbarer. Utrolig hvor god tid de har her, helt de setter seg i en bil.. Da haster det noe voldsomt, som om livet stod på spill. Fort fort til jobb for å gjøre ingenting 🙂

Vi fikk en veldig hyggelig mottakelse på Påskeøya av innehaveren av hotellet, han tok i mot oss med blomster. Trond kommeterte tørt at nå som vi hadde blomsterkrans, valgt å bruke lotion(vi har begge nådd nye høyder på skalaen over solbrenthet, grillfaktor 10)kunne vi like godt ta en piena colada på stranden. Hadde det ikke vært for at vi må være i skyggen.

Påskeøya er helt fantastisk, med et hav så blått og et utrolig flott landskap og hyggelige mennesker. Og ikke minst et veldig behagelig klima med perfekt temperatur. Et skikkelig stillehavsparadis. Vi gleder oss til å oppleve mer av øya i morgen og det kommer masse mer bilder herifra fortløpende.

/Jens

One Reply to “Påskeøya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.