Buenos Aires

Nå har det vært en stund siden det kom noe tekst her, det er fullpakka dager og ustabilt nett som er årsaken til det.

Vi hadde et "planleggings" møte siste kvelden i Santiago når vi var tilbake fra øya. Flere forslag ble diskutert før vi bestemte oss for å ta nyttår i Buenos Aires. (mener vi nesten brukte 20 minutter fra "hvor nå?" til "da har vi fly til argentina i morgen!") 🙂

For de av oss som var våkne på flyturen over så var det litt kult, svære fjell å greier, med noe dem kaller…snø?. Vi mener vi kan huske noe liknende fra Norge,..snø. Jo, er noe kjent med ordet iallefall.

Buenos Aires er en fryktelig stor by, vi fant et hotell som iallefall hadde et velkjent navn i en bydel som så ut til å ligge temmelig nære det meste. Det har blitt en del trasking, men også taxikjøring – 30-40 kroner så kommer du deg til de fleste stedene temmelig greit. Taxi folket her er en fryktløs gjeng i trafikken, med biler som dem overhodet ikke tar vare på.(mulig jeg har noen argentiske aner altså). Første turen fra flyplass til hotell startet med noen smell fra ettellerannet vi kjørte over, før vi nådde marsjfart på ca 100kmt gjennom bytrafikk. (igjen, ref argentinske aner)

Palermo, Ricoleta og flere andre bydeler ble besøkt men her kan man sikkert vandre rundt i flere uker før man har sett en brøkdel av byen. Biffer er fortært i massevis, nå begynner det vel snart og toppe seg så kylling/fisk begynner å bli mere fristende.

Nyttårs festen fant sted på en temmelig bra resturant ved kysten, Puerto Madero, det var kvelden sin det :). Traff masse bra folk, samt en engelskmann fra øst london som vi hang litt sammen med dagene etterpå.

Ellers så har man fått tatt unna litt shopping, jeg har fiksa meg kjøleskaps magnet her også. Ypperlig utvalg i bøttevis med boder og butikker.

Skal vippe ut noen bilder å hekte på noe tekst, men det har jeg ikke tid til nå – for jeg må få meg en kaffe før dem stenger frokost serveringen i kjelleren her. 6 timer så er vi på fly tilbake til Chile.

/trond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.