Endelig leilighet !

Jeg fikk endelig beskjed om at leiligheten min var klar her på fredagen, så da var det bare å pakke sammen på jobb å komme seg til Mariott slik at jeg fikk sjekket ut.

Mariott er en veldig hyggelig plass, med masse hyggelige folk – men du herre min gud å lei jeg var av det hotellet nå. Etter at jeg fikk fullført hoved questen i Skyrim for en del dager siden (Dovahkin!!) så har det blitt temmelig monotomt… Utsjekken min fra hotellet var også litt spennende, for det var såpass mange resturanter på hotellet at jeg ikke gadd å gå ut for å spise – regningen var på flere A4 sider og gjorde et solid innhogg i økonomien. 😀 .. Så om det var mitt vidunderlige vesen eller oljekronen som trigget en “No, Mr Johnsen.. are you leaving us ?”.. Jubelen når jeg gikk ut døra var nok pgr av en eller annen cricketspiller…. hehe

Det ble leiligheten i Sector18D, house 1540, 1 floor..(send brunost og kjøttdeig!). Svære 4 roms sak med terasse, ac i alle rom og UPS utenfor. Det er så sjukt varmt her at ac’n går døgnet rundt, når (ikke hvis) strømmen går så holder ups’n lysa på men ac’n dør, å da er det ikke lenge før det blir temmelig lunt. Ellers så er det helt grei standard på bad og stue/soverom..kjøkkenet kunne vel trengt et eller annet..vet ikke hva..jeg bare annerkjenner at det er noe som sikkert kunne blitt gjort.

Sjåføren min hjalp meg med å finne butikker med sengetøy,kjøkkenutstyr og annet div man trenger. Forstod at de som har vært utstasjonert her nede før fra Norge gjerne har brukt litt tid på å finne ting med riktig farge å ting som matcher å sånn.. Totalt uinteresant! :)..15 minutter – DONE! .. Damen på sengetøy butikken syntes det var veldig morsomt med “Anything, as long as it’s not pink” og de på glass/talerken/gryte butikken bare så på meg å sa “None of the glasses matches!” (true story).. Artig nok det – men jeg kunne sikkert brukt litt mere tid, første kvelden spiste jeg makaroni med gaffel fra et øl glass. (glemte tallerkner vøtt).

Nå er jeg uansett på plass, har også begynt å finne frem i butikker selv. Rart hvor glad man kan bli når man plutselig finner mørkt brød eller “normal” ost. Jeg kjaøper også inn store mengder vann frem til jeg finne “På” knappen på en vannrenseren på kjøkkenet – ser ut som noe fra Startrek.

Nå er det internett som må på plass, det har vært lovnader om at dette kommer “i dag” i flere dager nå. Til slutt så tok han som styrer huset her å kastet den ene leverandøren, når dem ville ha med ned på politistasjoen for å stemple noe… Pass fotografier blir delt ut over en lav støvel – for det trenger dem til det meste av papirer. Samme med navnet på min far – det skal også på alle skjema.. Lever i håpet – skal vist bli internet i morgen (haha!)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.