Sector 18D

Gata mi, trasker opp og ned her på vei til markedet i sector18 eller for å krysse over til Sector17, leiligheten/huset ligger ett stykke ned i gata der. Det er forresten ingen apekatter i denne byen – men man skal vist ikke så langt ut før det er noen. Sammen lignet med feks Delhi så ville det her sikkert krydd av dem.
En på kontoret sa også at dem var noen ufyselige vesen som anngriper. Havner du i klammeri med apekatter så bare gå rett på den største med en gang. Vinner du over han så vil du da være lederen for den gjengen…det er jo noe å sette på CV’n..
 

Her er leiligheten min, eller huset, jeg leier da den øverste etasjen der dere ser trappene går opp på siden der. Har egen port og parkeringsplass innenfor der – men.. hakke bil vøtt 🙂 .. så .. Det er en temmelig flott leilighet med masse plass – beste med den er den svære verandaen/balkongen forran. Har noen kurvstoler stående der nå, men vurderer å kjøpe en litt større ute-sofa ting kansje.. Under meg bor han som eier huset sammen med kone (de er vel i 70-80 åra en plass). Ikke fått prata så mye med dem ennå, men virker som trivlige folk da.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.