Skulle bare en kjapp tur til Bangalore

Dette teamet mitt er jo lokalisert i Bangalore, jeg er da i Chandigarh – det er litt tricky men funker jo forsåvidt ok. Uansett så hadde jeg bestemt meg for å ta en tur ned å hilse på, få gjort litt jobb ting samt ta en tur på byen med de som ennå er på kontoret.
 
Stakk fra Chandigarh på onsdagen og landet etter ca 5 timer i Bangalore, det er da bortimot et direktefyl. Men det lander i Delhi og slipper på/av passasjerer, de som skal videre blir bare sittende. Flykulturen (er det et ord?) her nede er noe for seg selv, fryktelig omstendige greier – og for meg som da i utgangspunktet klarer å bli irritert og frustrert på OSL-KRS, så er dette en prøvelse 🙂 ..Det som er artigst å se på er hvor mye vann som deles ut under en 45 minutters flytur – litersvis – å det er ikke snakk om å vente på tur eller kansje drite i å be om refill nr 3 siden det er noen flere som kunne tenkt seg kaffe eller vann…. Er det ikke plass i bagasje hyllen så får de som jobber der huden full – dette må de for helvette bare se til å fikse.. 😀 .. uansett – for folk som har normalt forhold til fly så erre sikkert ikke så ille…
 
Uansett så fikk jeg to bra dager på kontoret i Bangalore, fredag var det 17 mai – så da passet det jo bra med en liten bytur. Vi gikk ut på Barbeque Nation som var en times tid kjøretur fra hotellet -(trafikken i denne byen er drøy!) – flott plass. Konseptet er at man får en egen grill som er nedfelt i bordet å så griller man sitt eget kjøtt/grønnsaker… (er det noen som ser hvor denne historien går ell ? 😀 ) … Det var skikkelig digg, reker og kylling samt en del vegetar saker som smakte bra. Så ble det seffølgelig noen øl og et par drinker, men alt i alt rolig å greit. Hjemme på hotellet ca 23:30… sov i .. ja..3-4 timer før helvette brøt løs! Jeg har vært sjuk før, jeg har også vært matforgiftet en gang før, men dette nådde helt nye høyder. Jeg spydde så kraftig at jeg måtte le mellom slagene, selvfølgelig så var samtlige andre kroppsfunksjoner i furoe. Før jeg sovnet igjen utslitt av spying så fikk jeg ringt hotellet å bedt om å bli et par dager til.. Så da ble det senga da.
 
Dette har da vært utsikten de siste dagene:
 
Jeg har fått sett litt filmer da, jeg så faktisk HELE denne nye Narnia filmen – herre min gud som den suger! 🙂 .. Mirror Mirror var mye bedre å så var jeg innom noen kule lokale kung fu filmer.
 
 

fly hjem i morgen, håper på en rolig rolig tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.