Badlands

Rullet nesten klokken 10 i dag, hadde vi hatt et par dager til i denne tidssonen så hadde vi spikret det – men nå mister vi strax en time til…Vi forlater snart mountain time…. vi skulle kjørt andre veien 🙂

Rullet ut av Rapid City med halv tank, no worries ! Highway 44 mot Badlands nasjonalpark – vi hadde vel kjørt en .. ja… 60 miles før vi begynte å innse at det var fælt lite folk som hadde bestemt seg for å bo her og derav var salget av bensin heller ikke første pri. Vi begynte å brygge på en mindre panikk i den lille byen Cenic i midten av ingenting..

Planen her var at førstemann som gikk tom for bensin ville bli forlatt av de to andre.. Når nr 2 gikk tom for bensin så skulle det kjempes “Mad Max style” om den siste dråpen med drivstoff… Jeg hadde mest bensin og Tom hadde minst – så jeg begynte allerede her å planlegge kampen mot Skare… MEN!.. det ordnet seg i den lille byen Interior (som faktisk var tomme for 91 som vi fyller som standard – men heldigvis nok av 87. Utleier av sykkel sa at 91 var det som skulle på tanken, men jeg regner med han ville godkjent 87 i denne situasjonen.. Lampene hadde begynt å lyse for både Remi og Tom.)… du var heldig der Skare… 🙂 🙂

Med fulle tanker så gikk ferden gjennom Badlands – beste nasjonalparken så langt, iallefall synes jeg det. Helt utrolig plass !

Vi endte til slutt opp i Wall der vi pushet på via Intersate 90 til Chamberlain i drøye to timer i 75Mph rett frem i en stekende hete – dette er kanskje den varmeste dagen vi har hatt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.