Reno til Elko

Vi hadde turens første hviledag på tirsdag (18 jun) i Reno, forsåvidt greit med en dag uten risting. Reno er litt sånn som dem sier – den største småbyen i verden – (verden, det er altid verden. 🙂 ), Virginia street er den gata som har alle casino og pub/resturant stedene, den går man opp og ned på 20 minutter toppen.

Ble også brukt litt tid til sjåpping av div ting, mc bukser (fryktelig kaldt hele tiden), usb ladere og en portabel 4G ruter fra Verizon som var utrolig kjekk å ha. Nå kan vi koble oss til nett hvor det måtte være, da også med skikkelig hastighet…koster noen kroner da, rett under 200$ med 10Gig data, men det erre verdt å så deles det da også på tre.

Ble gamblet…det ble taps prosjekt. ikke mer om det 🙂

Når vi skulle pakke syklene på morgenen så var det faktisk noen som hadde vært å rotet i sideveskene til Remi. Av alle ting så hadde dem stjålet pakke nettet og solkremen ! For en utrolig kjip ting å gjøre – antakeligvis så må dette ha vært noen fulle drittunger for det var mange andre ting som dem heller “burde” ha tatt dersom de ville ha noe av verdi. Uansett ikke det store tapet da, nytt pakke nett innkjøpt og solkrem har vi nok av.

Neste mål på turen nå er Yellowstone nasjonalpark via Idaho. der vi er i Nevada nå så er det egentlig ingenting – det er noen helt få byer langs I-80 som i bunn å grunn er den eneste veien til Idaho, så store deler av dagen lå vi i ca 70mph å nøt været og landskapet. Halvveis til Elko  så passerte vi også 1000 miles totalt på turen, det er en del miles igjen men so far so good.

Det ble noen mindre stopp i mindre byer for å fylle bensin og kaffe før vi ankom Elko i 17-18 tiden etter ca 300 miles rett-frem.

Elko by night:

 Stray Dog Pub & Cafe, Elko:

Great Basin Brewing Co, Reno:
Fant denne plassen rett ved hotellet vårt, som lå i Sparks rett ved Reno. De hadde svært utvalg av masse mikrobrygg samt en veldig hyggelig betjening.
Kjørte et brett med diverse smaksprøver:
Dårlig bilde av baren 🙂 :
Etter to- tre smaksprøver så blir man fryktelig kreativ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.