Søndagstur til San Francisco

Den siste strekningen med Highway 1 ble gjennomført i dag (søndag), nå begynner turen nord/øst mot New York.
Været var utmerket i dag også, men ennå temmelig kjølig enkelte steder. Vi hadde en stopp i Santa Cruz ifb med bensinfylling, så vi fikk tatt en tur på stranden å sett på livet.
Etter det så var det egentlgi bare straka vegen til San Francisco på nydelige veier langs kysten.
Vi kom oss til San Francisco og fikk kjøre over golden gate bridge, kameraet var tomt for strøm, litt dumt – for det hadde vært litt kult å ha på film. Men nå er iallefall broen krysset, flott utsikt og masse vind. Må si jeg synes det var bedre å kjøre sykkel over enn å gå over som vi gjorde sist 😀
Det er så sjukt med turister på parkeringsplassen ved Golden Gate at det er jo umulig å få noen bra bilder. Om man hadde lært seg “Løp – fjellet raser!!” på japansk, så hadde vi nok hatt plassen bortimot for oss selv. Det var tydeligvis en buss tur med noen folk fra en båt ellerno.. masse folk iallefall..
Her er iallefall litt bro sammen med folk og sykler.
Etter kryssing av bro så var klokken ca 18:30-ish, så klok av skade så tenkte vi at vi for en gangs skyld skulle prøve å sjekke inn på hotell før 22:00. Så vi tok interstaten til Sacramanto, I-80. På interstate så spiser man kilometer fort, så vi var kjapt fremme på Rodeway Inn for en hurtig dusj å taxi til sentrum.
Firestone Public House, kjøkkenet stengte rett før vi fikk satt oss ned. Dem hadde ikke en gang nøtter i baren.. Men mye bra øl da!. Vi var også en tur innom Rubicon mikrobryggeri, ser ut til å være bra uteliv her i byen – men da kansje ikke på en søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.