Trøtte tirsdag

Jeg våknet uthvilt etter en lang natts søvn på Trail Ends Motel, men jeg regnet med at iallefall en – om ikke begge de andre muligens ikke var like happy… å det viste seg å stemme det, iallefall for Remi som knapt hadde fått en time på øyet i det hele tatt.

Vi spurte jo når vi sjekka inn “silent rooms?” ..Svar: “yes yes!, no problem”. Her snakker vi bull på høyt nivå, rommene lå som nevnt før med jernbanen som nærmeste nabo. Godstog hadde kommet og gått hele natta, samtidig som Remi sin AC heller ikke funket. Kjipern!, men skal mere til for å knekke folk fra Sykkylven tydligvis, så like blid – dog noe trøtt.

Trails End Motel, bra plass om man klarer å sove gjennom en natt med godstog. :

Dem kjører tydeligvis også en del konserter her, som dere ser av skiltet. sikkert like greit at Slaughter i natt også 😀 .. De hadde skikkelig opplegg da, med stor konsertscene rett ved siden av motellet. I bakgrunnen her så ser dere veggen til rommene våre – så når dem kjører på her så er nok ikke godstog det største problemet:
Scream for me Sheridan! SCREAM FOR ME SHERIDAN !!!:
Grunnet lite søvn de siste dagene så bestemte vi oss for en heller kort dag, Sheridan til Gillette via highway 14/16. Det ble en tre-stopp-tur igjen i nydelig vær og flotte veier.
Gillette er en historieløs ting, de har vistnok den største radiomasten i Wyoming,,,samt at dem vistnok produserer 35% av alt kullet som brukes i USA… jadda!.. yaawn!,, Her blir det ikke kjøleskaps magnet handling trur jeg…
Men det dem har er et hotell/motell som ligger langt! unna jernbaner, motorveier, flyplasser og prøvesprengnings felt…..eneste støyen her er de såvidt hørbare vingeslagene (?) til sommerfuglene ute på engen utenfor rommene våre… Satser på at alle klokker inn 8-9 timer med søvn i natt, i morgen så sikter vi oss inn på Mount Rushmore blant annet, da må vi også begynne å komme oss lengre østover… Så må vi vel også finne oss en by der vi kan feire 4 juli.
-trond

One Reply to “Trøtte tirsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.