Aldri satt så pris på Sting

Denne Bollywood musikken har hele denne nasjonen i et solid ballegrep. For meg høres det helt likt ut alt sammen, men det er det jo ikke.

Mesteparten av musikken er fra filmer, sikkert 90%, gud vet hva dem synger om… sikkert det samme som alle andre sanger hjemme.

Jeg kjører jo ikke bil her nede, jeg blir kjørt rundt.. Fåkke helt til å sitte i baksetet å forlange backstreet eller turbo lizzom. Eller gudfaren selv, Lemmy, han har ingen hørt om her. (Akkurat DET skal jeg fikse).

Akkurat nå har jeg fløyet ned til Bagalore for noen møter å greier, å da er det bare en plass å gå; hard rock cafe, som er en av de få plassene som fører ku. Stedet ligger ca 1,6 km fra hotellet mitt – tok 25 minutt med bil 🙂 .. Trafikken er en opplevelse, jeg avslutter hver tur med "we made it!". Denne gangen bor jeg på Taj Vivanata (ellernosånn)

Uansett, Sting på full guffe når jeg kom inn, Dead Guy Ale fra Rogue brew i Oregon.. Litt sånn hjemme :).

Nå som jeg skrev dette satte de på Estranged med guns', spiller dem hele så kjører jeg en runde i baren – men det er nok "radio edit" gitt…:)

Hard Rock er uansett en bra plass her nede, temmelig fullt i helgene, de kjører også en del konserter med rock orienterte lokale band. I morgen er det en lokal gjeng som skal tolk klassisk rock, blir vel en kjapp tur da også.

Fullt av turister som skal inn å kjøpe tskjorten.. 2 fra nederland, 2 tyskere og en gjeng amerikanere… Å så en Nordmann da 🙂

Trond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.