Hops n Grains, mikrobryggeri

Chandigarh, Panchkula og Mohali – 3 byer som oppleves som en by, grodd sammen eller delt opp slik i etterkant (ikke sikker) – kalles iallefall Chandigarh Tricity.

Tok turen til Panchkula der byens/områedets eneste mikrobryggeri ligger. De hadde ifølge facebook laget et par nye øl som måtte testes. Plassen i seg selv er skikkelig bra,masse sitteplasser over 3 etasjer. Her kan man sitter i baren eller i soffaen å se på tv og folk – det er ikke sånn typisk resturant plass som så mange andre steder er.

Maten er også skikkelig bra, standard indisk utvalg med byriany å sånn stash. Så har dem også bra pizza og skikkelig digg quesedilla 🙂

Brygget dems er solid midt på treet, virkelig, men det er en bra avveksling fra kingfisher å slikt da. Pilsen er ok, og. Av alle ting så har dem også en ok hvete øl (som jeg egentlig ikke liker) :).. Dette er også en av expat plassene her nede, så det er som regel noen amerikanere, engelskmenn og tyskere her.

Ca 20kr for en halvliter med øl, happy hour til 19:30 – så da er det to øl til prisen for en. Dro med meg sjåffisen også, kunne jo ikke akkurat la n' stå å henge utenfor i timesvis.. Så det ble et par pizza og no quesedilla greier. 140kr totalt, så det ekke så galt, selv om stedet er klassifisert som "pricy".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.