Løk prisen i taket!

58 gærninger for en liter bensin – med dagens kurs så er det ca 5,5kr liter'n. Dette justeres da mot løk prisen ser det ut som, hehe, som nå ligger på ca 6kr kiloen.

Jeg er ikke sikker på om det oppslaget der vil ytre den håreisende prisen på bensin eller løk..men tipper det er løkprisen – sågar har en og annen kjøpmann solgt løk for nesten 7kr kiloen. Så her går verden helt av skaftet.. Cats and dogs… Living together.

Bensin i Norge ligger vistnok, har jeg hørt, på 15-16kr (?) nå, lurer på hva en kilo løk koster.

2 Replies to “Løk prisen i taket!”

  1. Håj, kilosprisen på løk i Norge er ikke bare enkel. Løk i løsvekt koster 5-6 kr. kiloen, men nesten 30 kr. kiloen for "strømpeløk". Strømpeløk og vips en prisøkning på 500 %!

    "Rema 1000 selger for eksempel to løk i strømpe til en kilopris på 27,80. En kilosekk med løk koster derimot kr, 4.70, riktignok en noe mindre løksort.

    – Vi pleier å åpne sekken hvis kunden ber om løsvekt, sier Harnouch på Rema 1000."

    Hva søren skal man med den strømpen uansett?

  2. Så, løkprisen i Goa og Norge er faktisk helt lik ? Det er jo veldig spesielt da, må være no mafia greier… Strømpe løk finnes ikke her – men det er jo en bra business ide da, 500% prisøkning så da kan man tjene litt .. å da får man jo råd til å fylle tanken også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.