What the fuck!

Jeg driver å utforsker områdene rundt meg fra tid til annen, i dag var jeg oppe i 17 A og B – rett ved siden av super shoppe området altså.

Så jeg trasker rundt der oppe da, for nordmenn så vil vel dette området kunne kalles fryktelig shabby, å ser på folk og fe (her er det faktisk akkurat det jeg gjør, er jo kuer overalt). Så blir jeg stoppet av en dude i rødt, med sånn messingbøtte med noe røkelse i. Ser kjapt at det er noe religiøst som foregår.. Jeg har spurt litt om dem folka her, som jeg ofte ser på søndag – stopper å snakker til meg på hindi selv om jeg sier english-only-sorry, det er noe religiøst å man kan gi 10 eller 20 rupi så er det kult.

Jeg tenkte at jeg skulle være ålreit, så jeg sjekket oppe i denne bøtten – å der lå det flere sånn 10’r seddler.. Right!! .. Så jeg bladde opp en tier å ga til han,.. Etter det så gikk det litt i nedoverbakke kan man si :)..

Prøver jo altid å skjule rullen med penger, å je mente jeg gjorde det bra denne gangen også – men han fyren fikk det jaggu med seg. Han vred den ut av hånden min (ca 5000 rupi) og begynte å spytte på knytteneven sin som skjulte seddlene.. Det var litt creepy.

Jeg fikk gjort det ettertrykkelig klart at det der kunne han “take running speed and shit in” – dem penga skulle tilbake til meg NU!…. Men han vakke enig i det, å det er her det tar litt av – for nå tok han frem en matboks ting med slanger!!! Nei! De vakke døde nei, levende slanger. Han liksom på en måte knyttet den ene slangen rundt knytteneven sin, å så bet han til.

Slangen likte ikke dette, å begynte å vri seg rundt.. Sikkert i smerter, flotte greier.

Etter slanger var bitt å knyttenever vist opp i ansiktet mitt så fikk jeg beskjed om å gå. Det kom jo ikke på tale.. Jeg vet ikke hva han sa eller hva det betydde alt sammen, men jeg ga en 10’r og han knabbet 5000, så nå bestemte jeg meg for at nå fikk indere være indere og nordmenn fikk være nordmenn. Så jeg dro bort denne hånden med penger og slanger å kjørte noen internasjonale gloser.

Vi sto å lagde lyder på hvert vårt språk sammen. Slangen ble pakket bort og jeg forventet å få min nyvelsignede(?!?) seddelbunke tilbake. Men ikke pokker om han skulle gi den fra seg. Et par av kompisene hans kom også bort å sa “just go!”.. Da varre nok, jeg tok tak i håndledd og arm.. Fulle av spytt og slange greier.. Å vridde penga ut av neven hans og gikk avgårde. De kom noen gloser flygende bak meg, men jeg var egentlig mest nervøs for at det skulle komme en slange.

Jeg fikk kun tatt et bilde, desverre er slangen utenfor bildet.

2 Replies to “What the fuck!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.