Har du bilde?

Dette var den første passfotoet jeg brukte i India. Fotografen her er den joviale duden fra Airtel – for trofaste lesere så husker dere kansje han – som skulle fikse meg internett. Får ikke internett uten bilde, å siden jeg ikke hadde bilde så knipset han et med mobilen sin å stakk opp på foto/print butikken å skrev ut 10 stk til meg av dette.
 
Dette bildet forteller vel det meste, jeg hadde nettopp våknet og synes dette egentlig var litt sær situasjon. Det som er litt artig er jo at det er dette bildet som er på annsatt kortet mitt på jobb, de har ledd litt av det på HR avdelingen har jeg blitt fortalt… ser den!. 🙂 .. men dette har altså Airtel to kopier av og firmaet 2 kopier.

 
 
 
Bilde nr 2, siden jeg forstod tidlig at jeg ikke kunne fortsette å bruke bilde 1 (det hjelper jo ikke på prosessen til byråkratiet at man ser lett psykotisk ut) så tok jeg dette hos en fotograf på hjørnet i Sector9. Ble geleidet inn på et rom med hvitt lerret og blits å greier, utfordringen var jo at stolen var alt for høy – så her sitter jeg på huk for å komme langt nok ned! .. “Please smile!” .. ja.. jeg naila den føler jeg 😀 .. Som mine fotografbrødre sier – smil med ørene!
 
Dette bildet er overalt – det er også mitt standard “jajamenn, selvfælgelig har jeg bilder”-bilde.

 
 
Bilde 3, ja det ser ut som en seriøs skjorte, men det ekke det…fullt av hodeskaller å greier rett nerrafor der asså!. Uansett – dette fikk jeg ut digitalt slik at jeg kunne få riktig antall KB på bilde over til snuten. :-). Politiet har både bilde2 og bilde3 – til neste runde så tror jeg at jeg skal overaske dem med en frekk liten akvarell !


 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.