The Office

Her er et par bilder fra den lokale kiosken og lunsj plassen utenfor kontoret. Selger drops og brus å sånn,, siggaretter og div. Bildet til høyre der var der jeg spiste lunsj på onsdagen, den tønna på siden av duden der er ovnen. De har en sånn deig klump som de klapper ut til en lefse å så bruker de en tøybit rundt en kloss ellerno til å klistre den opp på innsiden av ovnen. Heter noe spess da, jeg kaller det nan brø :).. skikkelig digg!. Altså, ordentlig digg ! Så får du top slike med smår på toppen sammen med 3 sauser, eller no sause aktig greier.(den grønne er hot, den brune er med kikerter og den gule sut som skikkelig gul sennep – men smaker noe annet). Sitter på steinraden bak der å spiser.
 
 
Innkjørsel til kontoret med sikkerhets sjekker og fremvisning av kort. Det er jo ikke bare vi som har kontor her, det er andre firma også så det er en del trafikk inn og ut av portene her.

 
Kontoret, jeg sitter i 7 etg, vi har også folk i 8 etg. Dette ligger da i Mohali som er en egen by i dette tri-city opplegget. Chandigarh, Mohali og Panchkula – som sagt før så oppleves det som en by, men det er da 3 administrativt forskjellige byer. Kontoret vårt, akkurat det bygget, er definert som SEZ (special economy zone, tror jeg det betyr). Det har noe med moms og skatt å gjøre, ikke helt sikker på hvodan det fungerer, vi lærte ikke om det på grunnkurs elektro. Men, det er sikkert bare å slå seg løs på wikipedia å lese.

 
Bruker ca 30 minutter fra leiligheten til jobb, det er bare bykjøring så det går ikke fort. Nå har jo jeg funnet meg en plass å bo som er et stykke unna jobb også – flere av de andre på kontoret bor kun 5 min unna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.