Lunsj på jobben

Det er litt forskjellig opplegg med lunsj her nede, på kontoret i Bangalore så er det ikke kantine i det hele tatt – bare en plass med bord der man kan spise. Her i Chandigarh, som er et temmelig nytt kontor, så har dem da altså kantine.
De fleste folka har med sin egen mat i forskjellige små bokser som dem nuker i mikroen før de henter bestikk og talerkner å så slår seg ned. For besøkende fra kontoret i Norge eller Sverige så blir det som regel bestilt inn pizza eller noe annet europeisk aktige greier..
Men kantine altså, bare vegetar må vite, ingen nøff nøff eller mø mø… Ikke heller noe kykkeliky eller blubb blubb… Eh.. Man vil heller ikke få verken voff voff eller mjau. Linser, ris og bønner i forskjellige former er tingen..noen ganger potet greier, ja, potet greier – har ikke bedre navn på det.
Dette var lunsjen min i dag, ris, den brun-svarte tingen der er full av bønner og så er det noe gul aktig potetgreier på siden der. Med chapati (brun lefse sak, som er basert på linse mel…tror jeg). Uansett så er dette helt kul mat, jeg spiser egentlig hva som helst jeg. Men man savner jo litt kjøtt å greier da, sånn i det lange løp.
Jeg forstår det slik at de lokale vurderer kantinematen til solid rett under midt på treet :).. Det er vel derfor de som oftest har med sin egen mat. Jeg bare må ha noe annet av ogtil å da blir det noen sånn halvfriterte greier med noe potetsaker i, sikkert hysterisk usunnt men det må til av og til altså.

Denne her koster 3 norske kroner, så lunsj budsjettet mitt er ikke så gæli da 🙂

One Reply to “Lunsj på jobben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.