Propell til Pokhara

Oppe grytidelig for å rekke fly til Pokhara fra Katmandu, det er ikke lange turen – 20-30 minutter, men jeg fikk nå uansett svidd av 2-3 timer i vente hallen grunnet forsinkelser da.

Innsjekkingen var spennende, for her holdt det ikke å veie kun bagasje – her skulle også alle passasjerer veies, har sikkert noe med hvor mye bensin dem fyller opp med. Ikke vet jeg – men kjekk ordning da, så får man liksom litt å tenke på på flyturen. 🙂

Avgangs hall, innlandsfly, Katmandu.:

Her er 2-3 minutter med film fra flyturen, dette er da inne i Himalaya med svære snøkledde fjelltopper. Flyturen i seg selv er jo faktisk en opplevelse.. husk å sette deg på høyresiden :D.. Det var to jenter fra Japan på venstresiden av meg, de var helt fra seg siden de hadde valgt galt sete å jeg ble utstyrt med et arsenal av kamera og iphones for å ta bilder for dem.

— her ikke 2-3 minutters film, ser ut til å være issues med blogger, skal prøve å legge ut for seg selv–

Dette var flyet vårt da, liten sak, tror det var 16 eller 20 personer på det. Måtte nesten krype for å komme til setene. Billig alternativ da, det er vel dette som er absolutte billigste flyturen over,..mener vi snakker om ca 110$. begge veier. Bildet her er rett ett landing i Pokhara, skal legge ut litt bilder fra dette stedet ettervert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.