Kjøretøy spesial

Mye småbiler her nede, men ellers er det stort sett samme samme som andre steder da. Men noe er jo særegent selvfølgelig.
Dette er en rikshaw, sykkel med vogn. Det er mange av dem også, å folka som tråkker rundt på dette må jo være i kjempeform – de legger all vekt på ene pedalen når dem skal få skikkelig axx ut av lyskryss. Dette er vel bortimot den billigste måten man kan forflytte seg på mener jeg, koster ikke stort…bortimot gratis

Min favoritt, Autorikshaw – altså rikshaw med motor. Ikke store motoren selvfølgelig – å i denne modellen så er motoren montert bak, den originale versjonen av dem her hadde litt større snute og motor forran da – har ikke bilde av den, men der er motoren montert rett på det ene fremhjulet – det er litt kule dem og, men det er vel denne som er blitt den typisk ikoniske saken da.

Dette er nok en temmelig ny en, ser iallefall slik ut med lakk og ting som ennå henger på av originalutstyr. De får jo litt tyn i trafikken dem her, så etter noen år så er dem temmelig herpa.

Kule da ? Jeg kan få en slik en for en ca 14-15.000 NOK – da altså helt kliss ny fra butikken. Vurderer om det er det jeg skal ta med meg hjem når jeg skal tilbake til Norge.

Enkle greier, enkelt å vedlikeholde å mekke på selv.

Royal Enfield, dette er da en av de absolutt siste modelenne som jeg har gått å vurdert litt. Desert storm, Classic, 500 cc ..så altså en av de største. I all hovedsak så ser man 350 cc, ikke så mange 500. Foruten disse som er litt typisk for landet så går det også noen gamle utrolig kule yamaha saker..

Temmelig vanlig i bybildet, hest og kjerre ser man overalt – men kanskje allermest litt utenfor bykjernen rundt sector 35.. Dette bildet er fra sector 18 der jeg bor, står alltid parkert 3-4 hester oppe i gaten her, så blir dem hyret inn for transport av div stash.

The Ambasador, skikkelig kule biler. Dem er vistnok på vei ut av prod og bruk nå har jeg hørt – men man ser dem hele tiden ennå da. de er i all hovedsak nesten uten unntak til bruk for offentlig ansatte. De ser relativt store ut på bilde, men baksetet er faktisk ikke så allverdens – uansett så erre litt kule biler da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.