Sukhna lake og greier…

I dag tok jeg turen opp, eller er det bort?, til Sukhan lake. Det er da en konstig innsjø som dem fikk mekket sammen samtidig som de bygget byen (en gang på 60 tallet). De har demmet opp en elv som kom og gikk meg sesongen, å da altså laget en nais plass rundt denne da.

Den ligger to sectorer unna, i Trond-tempo så er det da ca 30 minutter gange fra heimen. Jeg prøver å ta litt forskjellige veier når jeg er ute å går, så denne gangen ble det å krysse over sector 19 for så å vende nesen mot Sukhna… Som tidligere nevnt så er det temmelig greit å gå rundt her, eneste som er litt køddent er dette med å krysse veien – det finnes ingen oplegg med fotgjengerfelt eller lyskryss som tar hensyn til fotgjengere. Jeg tro vel at selv om det hadde fikset til noe slikt, så hadde det ikke hatt noen effekt uansett,,, de gir stort sett blaffen i trafikk regler uansett her.

Men altså, fin tur oppover..tok litt bilder.

Dem her trærne her liker jeg, ser kule ut. Fullt av dem overalt – jeg vet ikke, men jeg tror ikke dem er supergamle.

Hvis den magiske mannen i himmelen har bestemt at du skal fødes inn i lav kaste og ikke ha mulighet til skole og jobb – så har de rike (som helt tilfeldig også er høy kaste) fikset til drikkevann til deg. Tørst ? 

Dette ser man mye av overalt langs veiene. MC hjelm utsalg. Masse forskjellige modeller og noen av de litt vassere stedene så finner man modeller med blåtann å greier. Usikker på om noen av dem er godkjent for EU altså.

Pakistanarna kjem!! De er klare om det skal skje noe – stort sett så er forholdet mellom pakistan og india preget av mye beskyldninger og meget liten tillit. Veldig mye er mediaskapt og beskyldninger (sikket på begge sider) blir slukt unna som god fisk… Men, når sant skal sies så er jo ikke alt dette mediaskapt å usannt da – det er litt shaky forhold mellom landene.

Sukhna lake, hovedområdet kan man vel si. Det er mulig å gå rundt store deler av innsjøen. Men her ved hovedinngangen er det litt cafe’r og båtutleie å sånn.

Standard gateselgere og kunstere.

Hm, jeg regner med – håper!- at dette er en søppelkasse. Det ser vel slik ut iallefall, det var temmelig rent & pent der borte. Så her er det nok opplegg for å få fjernet søppel flere ganger om dagen, så kjekt, ser jo så utrolig mye bedre ut med en gang også.

Smått idyllisk faktisk, flere trær som strekker seg utover innsjøen.

Her ser man  inn må hovedinngangen. Ligger litt suvenier sjapper og resturanter i enden der. Var en pub også, men den vakke no stas – så det ble ingen besøk der for en pils og litt lunsj.

Rett utenfor inngangen så hadde dem noen enorme hester, se på den der da !? Tror det er den største hesten jeg har sett noensinne!

Hoppeslott og minijernbane for barna, de hadde også sånn mini karuseller å greier. Bra med folk her oppe, så det er nok en poppulær plass for lokalbefolkningen å være i helgen.

Her har tydeligvis 3 iskrem selgere barket sammen, ser ut som det ble stygt da vogner og parasoller ligger slengt overalt. De er nok i fengsel nå, for å kjøle seg ned.. skulle nok hatt litt is i magen å løst dette på en mer diplom-atisk måte..

Cafe/shopping området rett ved innsjøen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.