Fight the system

Anti social behaviour (“asb” fra nå av, jeg orker ikke skrive det ut mer). Som jeg skrev fra Old Fort, så er dette ikke lov, fy-fy og skamme skamme seg.

Heldigvis da, så er det jo folk som gir totalt blaffen i dette. 
Det er en issue dette her, med kyssing og greier i offentlighet. Du kan havne i skikkelig trøbbel enkelte steder, det er egne interessegrupper som har folk traskende rundt (vet ikke om det er det i delhi da) for å “irettesette” folk som oppfører seg umoralsk. Definisjonen av umoralsk er da bygget på ideene til gamle menn som leser gamle bøker…no skikkelig faenskap.
Asb er jo uansett en “ting”, den dekker jo noe helt grusomet mye ting. Men i et forsøk på å tviholde på urgamle tradisjoner og levesett så brukes dette for alt det er verdt. Om det ikke er noen helt nye endringer, så har også politiet en temmelig praktisk lov de kan håndheve.
Eg siterar 🙂
….Section 294 of the Indian Penal Code (IPC), which deals with “public decency and morals”, to justify instances of moral policing. The section states, “Whoever, to the annoyance of other, does any obscene act in any public place … shall be punished with imprisonment for a term which may extend to three months, or with fine, or with both.” This law is prone to abuse due to there being no fixed definition of what constitutes an “obscene act”……
Sitat slutt…
Nå ville nok ikke dette paret havnet i fengsel, å det er forskjellig fra plass til plass, men det er nå uansett noe som til stadighet blir brukt av snuten. Det er ikke bare myndighetene som spiller inn her, det kan også forekomme at politiet legger press på ungdommer med “å fortelle det til foreldrene dine”. Dette vil nok sikkert i enkelte tilfeller være bortimot like ille..
Skal jo ikke sååå langt tilbake i Norge før det var litt strammere regler. En historie som jeg velger å tro på, er at det ikke var lov å pule stående i Lyngdal, da folk kunne tro du danset. :D..haha! (Å nå fikk jeg dårlig samvittighet for å ha skrevet “pule”, neste generasjon kommer nok ikke til å få det…….. 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.